Dots: Ένα χαριτωμένο cafe με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Ένα χαριτωμένο, cozy και με ενδιαφέρουσα διακόσμηση café bar έχει ανοίξει τις πόρτες εδώ και λίγο καιρό, στα Άνω Λαδάδικα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο λόγος για το Dots στην οδό Λέοντος Σοφού, του οποίου η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, την οποία εμπνεύστηκε το γραφείο UBU plan και οι Θάνος Οικονόμου και Ηλίας Βενέσης, το έκαναν να συμπεριληφθεί στα επισκέψιμα κτίρια για το Open House Thessaloniki 2019.

Διαθέτει δύο ορόφους,

στους οποίους το πρωί μπορείτε να πιείτε το καφεδάκι σας συνοδεία εξαιρετικών σάντουιτς και energy bowls, ενώ λίγο αργότερα το μεσημέρι μπορείτε να δοκιμάσετε και τις γευστικές σαλάτες του καταστήματος.

Από το απογευματάκι και μετά δεν πρέπει να παραλείψετε να δοκιμάστε τα aperitivo και τα cocktail του Dots.

«Ήθελα να δημιουργήσω ένα ευρωπαϊκό μαγαζί, όχι βαρύ, νεανικό , φωτεινό και χαρούμενο! Όπως αυτά που συναντάμε σε ταξίδια μας στο εξωτερικό και λέμε «πρέπει να κάτσω να πιω ένα καφέ οπωσδήποτε»;;... αυτό ήθελα!», αναφέρει στο thestival.gr, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος Σοφία Κλινικίδου.

Όπως αναφέρει η κ. Κλινικίδου, το γεγονός ότι η περιοχή θυμίζει μια μικρή νεοϋορκέζικη συνοικία, ήταν αυτό που την έκανε να ανοίξει το Dots στο συγκεκριμένο σημείο.

«Λατρεύω αυτή την περιοχή , περιοχή Βαλαωρίτου , Άνω λαδάδικα , είναι σαν μικρή νεοϋορκέζικη συνοικία…από το πρωί γεμάτη επαγγελματικό κόσμο και το βράδυ εναλλακτική διασκέδαση! Ανεξαρτήτως επαγγέλματος ,ηλικίας , ντυσίματος, να μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου ή το ποτό σου χωρίς να σε απασχολεί ποιος κάθεται δίπλα σου», σημειώνει.

Τι το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα καταστήματα του είδους; Η Σοφία Κλινικίδου απαντά με λίγες λέξεις.

«Το μαγαζί μας το κάνει σίγουρα να ξεχωρίζει το προσωπικό του. Ευγενικό, πρόθυμο , φιλικό και γρήγορο!», τονίζει.

Πληροφορίες

Οδός: Λέοντος Σοφού 12

Τηλέφωνο: 231 054 8060

FB: Dots skg

Keywords
Τυχαία Θέματα