Bittersweet: Μια κοινωνική ταινία με έδρα την Θεσσαλονίκη (VIDEO)

Μία ερασιτεχνική ελληνόφωνη ταινία μικρού μήκους με τίτλο “Bittersweet”, δημιούργησαν ο 21χρονος Θοδωρής Παπακωνσταντίνου και μικρή ομάδα νέων.

Η ταινία έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και είναι κοινωνικού - δραματικού - φιλοσοφικού περιεχομένου.

Δημιουργήθηκε με την εθελοντική συμμετοχή συνολικά περισσότερων από 20 ατόμων και στις πρώτες 12 ώρες προβολής δέχτηκε πολύ θετικές κριτικές από τους 1000 θεατές που την

παρακολούθησαν.

Το θεματικό της αφορά τις δύσκολες στιγμές και την μοναξιά που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι και κυρίως οι νέοι καθώς και την αναζήτηση της δύναμης που χρειάζονται ώστε να τις ξεπεράσουν.

Από τον σιδηροδρομικό σταθμό , τα στενά του κέντρου της πόλης έως και τα παραλιακά σημεία Κρήνης και Καλαμαριάς, τα πλάνα καλύπτουν πολλές πτυχές της πόλης με την καθεμία να έχει την δική της ιδιαίτερη ομορφιά.

Περίληψη

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου που νιώθει ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι μεγαλύτερα από τον ίδιο. Σε ένα τέτοιο σημείο βρίσκεται και μία κοπέλα η οποία προσπαθεί να βρει λίγο χρόνο ησυχίας και απομόνωσης σε έναν σταθμό τραίνου. Όλα πάνε όπως τα προέβλεψε μέχρι που αποκτά ανεπιθύμητη συντροφιά που διαταράσσει το πλάνο της. Ο μυστηριώδης ευγενικός τύπος που κάθεται δίπλα της έχει διαφορετικά σχέδια για αυτήν, καθώς της προσφέρει με έναν ιδιαίτερο τρόπο την βοήθεια που χρειάζεται. Το ερώτημα είναι αν αυτό είναι που επιθυμεί και η ίδια ή η ένταση της στιγμής και ο εγωισμός της την κάνει να κλειστεί στον εαυτό της;

Δείτε το βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα