9 όμορφες ιδέες για ραντεβού με χαμηλό budget

Για να είναι πετυχημένο ένα ραντεβού δεν χρειάζεται να ξοδευτούν πολλά χρήματα. Παρακάτω θα δεις κάποιες ιδέες με χαμηλό budget που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα ενώ παράλληλα θα περάσετε υπέροχα στο σπίτι σας.

#1. Φτιάξτε σπιτικό παγωτό σε διάφορες γεύσεις, και σιρόπι- toppings και οργανώστε ένα ice cream date στο σπίτι με

ταινία και πολλές αγκαλιές. Ο μόνος κανόνας που δεν πρέπει να αγνοήσετε είναι ότι μπορείτε για εκείνο το βράδυ μόνο να φάτε όσο παγωτό θέλετε.

#2. Βάλτε στην άκρη το τραπεζάκι του σαλονιού και οργανώστε ένα πικνίκ στη μέση του σαλονιού σας! Στρώστε κάτω τραπεζομάντηλο, φτιάξτε σνακς και βάλτε μουσική.

#3. Δείτε τι ποτά έχετε στο μπαρ σας και ψάξτε να βρείτε τι κοκτέιλ μπορείτε να φτιάξετε με τα συγκεκριμένα υλικά. Απολαύστε τα στο μπαλκόνι μαζί με χαλαρή μουσική και κουβεντούλα.

#4. Παίξτε strip jenga… Όποιος χάνει βγάζει σιγά σιγά τα ρούχα του!

#5. Βάλτε λίγο κρασάκι στα ποτήρια σας και μερικές φράουλες με σαντηγί και σκεφτείτε μαζί μια bucket list που θα θέλατε να εκπληρώσετε τα επόμενα χρόνια.

#6. Τραβήξτε ένα αστείο βίντεο για το you tube. Δεν χρειάζεται να το ανεβάσετε, απλά η όλη διαδικασία οργάνωσης θα σας κάνει να περάσετε ένα διασκεδαστικό βράδυ.

#7. Φτιάξτε το τέλειο σκηνικό στο μπαλκόνι σας για τα μελλοντικά σας ραντεβού. Αγοράστε μόνο μια μεγάλη γιρλάντα με λαμπάκια που θα στερεώσετε στον τοίχο και στα κάγκελα ώστε τα λαμπάκια να είναι πάνω από το κεφάλι σας κάθε φορά που κάθεστε στο μπαλκόνι.

#8. Παίξτε θάρρος ή αλήθεια μεταξύ σας και προκαλέστε ο ένας τον άλλον όσο το δυνατόν περισσότερο.

#9. Μεταφέρτε το ραντεβού στο μπάνιο…Κάντε μαζί μπάνιο υπό το φως των κεριών, απολαύστε ένα αφρόλουτρο πίνοντας το κρασί σας και τελειώστε τη βραδιά με ένα γεύμα που αγαπάτε και οι δύο και μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι.

Πηγή: faysbook.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα