5 πασίγνωστα ζευγάρια του Hollywood μας δίνουν συμβουλές σχέσεων που αξίζει να ακολουθήσουμε!

Μπορεί πολλά ζευγάρια του Hollywood να αντιμετωπίζουν προβλήματα στις σχέσεις τους αλλά υπάρχουν και αυτά που είναι πολύ ευτυχισμένα και full ερωτευμένα. Τι συμβουλές μας δίνουν για τις δικές μας σχέσεις;

#1. Ο Will Smith είναι πάρα πολλά χρόνια παντρεμένος με την Jada Pinkett Smith.

Ο ίδιος έχει πει σε συνέντευξή του πως το μόνο πράγμα που κάνουν είναι να «δουλεύουν» πολ’υ πάνω στους εαυτούς τους. Έτσι, όταν παρουσιάζονται ο ένας στον άλλον παρουσιάζουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

#2. Η Beyonce αναφέρει πως όταν ένα ζευγάρι αποφασίζει να μείνει μαζί πρέπει πρώτα να είναι και οι δύο ανεξάρτητοι. Η ανεξαρτησία σε βοηθάει να μην νιώθεις φόβο και έτσι δείχνεις τον πραγματικό σου εαυτό στον άλλον. Αν νιώθεις φόβο και νιώθεις παγιδευμένος σε μια σχέση τότε τα προβλήματα θα κάνουν γρήγορα την εμφάνισή τους.

#3. Ο Ryan Gosling και η Blake Lively αναφέρουν πως πρέπει πρώτα από όλα να είστε φίλοι! Πρέπει να νιώθεις πως μπορείς να μοιραστείς τα πάντα με τον αγαπημένο σου, όπως ακριβώς θα έκανες με τον καλύτερό σου φίλο.

#4. Η Chrissy Teigen είναι αρκετά χρόνια ζευγάρι με τον John Legend και η ίδια αναφέρει πως αυτό που έχει βοηθήσει τη δική τους σχέση είναι πως δεν είναι μαζί 365 μέρες τον χρόνο. Η απόσταση κάνει καλό σε ένα ζευγάρι γιατί τότε καταλαβαίνεις πόσο σου λείπει ο αγαπημένος σου.

#5. Η Κim Kardashian έχει αναφέρει σε συνέντευξή της πως μια σχέση είναι πετυχημένη όταν έχει τρία συγκεκριμένα χαρακτηριστικά: αγάπη, διασκέδαση και υποστήριξη. Η ίδια πιστεύει πως αν ένα από αυτά τα τρία λείπει σε ένα ζευγάρι τότε θα δημιουργηθούν τα πρώτα προβλήματα.

Πηγή: faysbook.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα