2ο Fantasmagoria: Ένα ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Εάν είστε λάτρεις της φαντασίας και θέλετε να...ξεφύγετε από την τετριμμένη καθημερινότητα, τότε πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε αυτό το Σαββατοκύριακο το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Ο λόγος για το Φεστιβάλ Φαντασίας "Fantasmagoria", το οποίο επιστρέφει για 2η χρονιά στην πόλη πιο... φανταστικό και πλούσιο από ποτέ! Παρουσιάσεις βιβλίων, workshops, cosplay, stand up comedy, επιτραπέζια παιχνίδια, videogames και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις για μικρά και... μεγάλα παιδιά υπόσχονται ένα συναρπαστικό

ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας.

"Έχουμε πάνω από 100 καλλιτέχνες και περισσότερες από 75 εκδηλώσεις. Είναι ένας θεσμός που θα παραμείνει και ελπίζω να συνεχιστεί" τόνισε στο thestival.gr ο εκ των διοργανωτών του Fantasmagoria, Μάριος Δημητριάδης.

Guest-έκπληξη της διοργάνωσης είναι ο διεθνούς φήμης συγγραφέας τρόμου, Graham Masterton, ο οποίος θα παραδώσει ένα σεμινάριο δημιουργικής γραφής και θα υπογράψει τα βιβλία του.

Ενημερωθείτε για τους συμμετέχοντες, το πρόγραμμα, τους διαγωνισμούς και τις δράσεις από την επίσημη ιστοσελίδα του Fantasmagoria http//fantasyfest.gr, αλλά και από τη σελίδα του Φεστιβάλ στο Facebook.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του thestival.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα