10 tips για να ανανεώσεις τη σχέση σου αυτό το Καλοκαίρι

Θέλεις να ανανεώσεις τη σχέση σου αυτό το καλοκαίρι και δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις;

Παρακάτω θα δεις μερικά tips που σύμφωνα με το faysbook.gr, θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πιο όμορφη και υγιή σχέση με τον σύντροφό σου.

#1. Κάντε με τον σύντροφό σου όλα αυτά τα πράγματα που κάνατε όταν πρωτογνωριστήκατε.

#2. Ζήτα αυτό που θέλεις και μην φοβάσαι τις συνέπειες.

Η βάση σε μια υγιή σχέση είναι η ειλικρίνια.

#3. Μελέτησε καλά τον σύντροφό σου και δες όλα αυτά που του αρέσουν αλλά και τι τον εκνευρίζει. Επικεντώσου κυρίως στα θετικά στοιχεία και απέφυγε να κοντράρεσαι με τα αρνητικά.

#4. Σκέψου καλύτερα τι θέλεις να τον ρωτήσεις στο τέλος μιας ημέρας. Απέφυγε τετριμένες ερωτήσεις του τύπου «Πώς ήταν η μέρα σου».

#5. Αποκτήστε ένα εβδομαδιαίο ραντεβού. Ακόμα κι αν αυτό είναι στο σπίτι με ένα δείπνο και ένα ποτήρι κρασί δεν πειράζει. Αρκεί να περνάτε χρόνο μαζί.

#6. Μην ξεχνάς τη γυναικεία πλευρά σου. Προσπάθησε να παραμένεις σέξι όσα χρόνια και αν περάσουν.

#7. Πρωτοτυπήστε στα πράγματα που κάνετε μαζί. Αντί να πάτε σινεμά και να δείτε μια ταινία μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό.

#8. Φιληθείτε, αγκαλιαστείτε και κρατήστε χέρια όπως κάνατε στην αρχή της σχέσης σας. Αν ξεκινήσετε να είστε πιο ζεστοί ο ένας με τον άλλον θα δείτε πόσο πιο εύκολο θα σας είναι στη συνέχεια.

#9. Φροντίστε να τον ακούτε όποτε σας μιλάει. Για λίγα λεπτά κάθε μέρα αφήστε όλες τις άλλες έννοιες εκτός του μυαλού σας και επικεντρωθείτε σε αυτά που σας λέει ο σύντροφός σας.

#10. Όταν τσακώνεστε πάρτε βαθιές ανάσες και αντιμετωπίστε τους τσακωμούς σας με διαφορετικούς τρόπους. Σκεφτείτε ψύχραιμα και αναλάβετε τις ευθύνες αν όντως φταίτε.

Πηγή: faysbook.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα