Ζωή.. χλιδάτη είχαν οι αλβανοί δραπέτες της Αργυρούπολης - Το «κόλπο γκρόσο» της απόδρασης (φωτό)

Πολλά τα ερωτήματα για τον τρόπο απόδρασης των τριών Αλβανών κακοποιών από το Α.Τ. Αργυρούπολης. Οι δραπέτες φαίνεται πως ζούσαν μια ζωή χλιδάτη με τα κλοπιμαία.

Γυναίκες,λεφτά, ακριβά αμάξια -ρούχα, σκάφη και καλάζνικοφ είναι μερικά από τα κατορθώματά τους τα οποία φρόντιζαν να ανεβάζουν στα social media.

Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για άτομα ιδιαίτερα επικίνδυνα και ικανά για όλα. Ένας εκ των καταζητουμένων έχει συλληφθεί στο παρελθόν για βιασμό, ενώ ένα μέλος έχει ξαναπιαστεί και για μεταφορά 120 κιλών χασίς.

Οι

τρεις κρατούμενοι που απέδρασαν ήταν οι τρεις από τους πέντε που συνελήφθησαν πρόσφατα ως μέλη σπείρας που είχε διαπράξει 72 διαρρήξεις, κυρίως στα Βόρεια και στα Νότια Προάστια, με λεία 400.000 ευρώ.

Οι τρεις Αλβανοί εμπλέκονταν και σε εμπόριο ναρκωτικών, καθώς σε σπίτι του αρχηγικού μέλους είχαν βρεθεί και είχαν κατασχεθεί 18 κιλά κάνναβης και τρεις ζυγαριές ακριβείας.

Ο ένας από αυτούς, φέρεται πως είχε πει με απόλυτα προκλητικό όσο και προσβλητικό τρόπο στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, «πώς "είστε μπατσάκια του χιλιάρικου και σας γ.... Εγώ βγάζω 10.000 ευρώ την εβδομάδα''».

Ο ίδιος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων και για βιασμό.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους, ενώ σε βάρος των αστυνομικών που βρίσκονταν σε υπηρεσία χθες τη νύχτα σχηματίζεται δικογραφία για απελευθέρωση κρατουμένων.

Η κινηματογραφική απόδραση

Οι τρεις κακοποιοί κατάφεραν με κινηματογραφικό τρόπο να τροχίσουν με λίμα τα κάγκελα του παραθύρου του κρατητηρίου του πρώτου ορόφου και να κατέβουν στο ισόγειο (ύψος 10 μέτρων) με τη βοήθεια των υδρορροών, χωρίς να τους πάρει χαμπάρι κανείς.

Οι τρεις Αλβανοί κακοποιοί, πέρασαν από την τρύπα που είχαν δημιουργήσει λόγο σωματοδομής και ύψους.

Η απόδραση αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί καθώς είχαν αφήσει ανοικτή τη βρύση όλο το βράδυ, προκειμένου να καλύψουν τους ήχους από τις προσπάθειες απόδρασής του.

Keywords
Τυχαία Θέματα