Ζερμέιν Μάρσαλ: Βρέθηκε νεκρός ο πρώην παίκτης της Νέας Κηφισιάς

Σε σοκ βρίσκεται και το ελληνικό μπάσκετ από την είδηση θανάτου του Ζερμέιν Μάρσαλ, του Αμερικανού πρώην παίκτη της Κηφισιάς.

Νεκρός βρέθηκε μέσα στο σπίτι του, ο Ζερμέιν Μάρσαλ, ο οποίος τον τελευταίο καιρό αγωνιζόταν στη Γαλλία για λογαριασμό της Ναντέρ, ενώ πριν μερικά χρόνια είχε παίξει και στη χώρα μας με τη φανέλα της ΑΕΝ Κηφισιάς στην Basket

League.

Ο Ζερμέιν Μάρσαλ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 28 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την ομάδα του, Ναντ, όσο και ολόκληρο το γαλλικό μπάσκετ! Ο Αμερικανός την φετινή σεζόν βρέθηκε στη Γαλλία, για λογαριασμό της Νάντ και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στην γαλλική πόλη. Ο Μάρσαλ είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό απο το πέρασμά του από την χώρα μας, για λογαριασμό της Κηφισιάς, τη σεζόν 2015-16, ενώ πρωταγωνίστησε σε μια από τις πιο περίεργες στιφγμές εκείνης της σεζόν, καθώς στο παιχνίδι των πλέι οφ κόντρα στον Άρη, στο «Ζηρίνειο» είχε πετύχει αυτοκαλάθι, το οποίο έγινε... viral παγκοσμίως.

Η Ναντ ανακοίνωσε τον θάνατο του Αμερικανού άσου και γνωστοποίησε την αναβολή της αναμέτρησης με την ADA Blois για την δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

{https://twitter.com/NantesBasket44/status/1086304260625780737}

Keywords
Τυχαία Θέματα