Ζεφύρι: Θρίλερ με την άτυχη κοπέλα που βίασαν και πέταξαν στον δρόμο

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την αλλοδαπή γυναίκα που βιάστηκε και βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση από ναρκωτικά στο Ζεφύρι και η οποία παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., στον οργανισμό της γυναίκας βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες που οδηγούν στο συμπέρασμα είτε ότι είχε κάνει η ίδια χρήση ναρκωτικών, είτε ότι της τα χορήγησαν οι δράστες ώστε να μην μπορεί να αντισταθεί.

Το θύμα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό της

Νίκαιας και δεν φέρεται να φέρει εξωτερικές κακώσεις, ενώ σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή έφερε κακώσεις στα γεννητικά όργανα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα μείνει αρκετές μέρες ακόμα διασωληνωμένη.

Παράλληλα η κοπέλα δεν είναι σεσημασμένη. Αυτό που προκύπτει πάντως είναι πως είναι περίπου 25-30 ετών, πιθανότατα Ρομά απο τη Βουλγαρία ή την Ρουμανία. Οι εκτιμήσεις της αστυνομίας είναι πως οι δράστες μετέφεραν την άτυχη γυναίκα από άλλο σημείο στο Ζεφύρι, όπου και την εγκατέλειψαν.

Την κοπέλα είχαν βρει περαστικοί από κεντρικό δρόμο στο Ζεφύρι αναίσθητη και ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη. Προς το παρόν δεν έχουν εμφανιστεί αυτόπτες μάρτυρες ώστε να πέσει φως στο φρικτό περιστατικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα