Ζάκυνθος: Τουρίστριες βρέθηκαν θετικές στον κορονοϊό, «έσπασαν» την καραντίνα και προσπάθησαν να το «σκάσουν»

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές όταν τέσσερις τουρίστριες από τη Βρετανία, οι οποίες φιλοξενούνταν στο ξενοδοχείο καραντίνας στη Ζάκυνθο, το έσκασαν το βράδυ της Κυριακής και προσπάθησαν να ταξιδέψουν πίσω στην πατρίδα τους.

Τέσσερις Βρετανίδες τουρίστριες στη Ζάκυνθο, οι οποίες είχαν διαγνωστεί θετικές στον κορονοϊό, το έσκασαν από το ξενοδοχείο καραντίνας στο Κερί για να πετάξουν πίσω στη χώρα τους.

Σύμφωνα με το imerazante, οι γυναίκες είχαν έρθει σε άμεση επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού και όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, οδηγήθηκαν

στο ξενοδοχείο καραντίνας, όπου θα έμεναν σε απομόνωση για 14 μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα οι τουρίστριες είχαν εμφανίσει συμπτώματα και μετά από rapid test βρέθηκαν θετικές στον κορονοϊό.

Από το ξενοδοχείο, αντιλήφθηκαν ότι οι τέσσερις Βρετανίδες λείπουν από τα δωμάτιά τους. Στη συνέχεια, ειδοποίησαν τον ΕΟΔΥ και αμέσως κινητοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ermisnews.gr, η πτήση τους για Βρετανία αναχωρούσε σήμερα το πρωί και οι Βρετανίδες έφυγαν από το ξενοδοχείο για να προλάβουν την πτήση.

Όταν οι υπάλληλοι κατάλαβαν ότι οι γυναίκες έλειπαν, ειδοποίησαν τις Αρχές. Τις εντόπισαν στο αεροδρόμιο και από εκεί επέστρεψαν με ασθενοφόρα πίσω στο ξενοδοχείο καραντίνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα