Υπουργείο Παιδείας: Προσλήψεις οδηγών και συνοδών στην Αττική

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Αττικής, του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι θα προσλάβει με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δεκαέξι (16) άτομα Δ.Ε. ειδικότητας Οδηγών σχολ. λεωφορείων και δεκαοκτώ (18) άτομα Δ.Ε. ειδικότητας Συνοδών πλήρους απασχόλησης και για διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης και όχι πέραν της 30/6/2019 για τις ακόλουθες Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής καί Εκπαίδευσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν.2190/1994, όπως ισχύει:

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την αποστείλουν, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην παρακάτω διεύθυνση : Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Αττικής, Αν. Τσόχα 15-17, Τ.Κ.: 11521- Αμπελόκηποι, από το Σάββατο 04 Αυγούστου 2018 έως και τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018, δηλαδή εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας στον ημερήσιο τύπο σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της παραπάνω Υπηρεσίας και των καταστημάτων των υπηρεσιών της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Α' Αθήνας (Λ. Κηφισίας 14-16, Τ.Κ.:11526 Αθήνα), Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Γ' Αθήνας (Θηβών 401, Τ.Κ.: 12243-Αιγάλεω), Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Δ' Αθήνας (Λ.Συγγρού165-Τ.Κ.:17121-Ν.Σμύρνη), Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Δυτ. Αττικής (Ιωνος Δραγούμη 24, Τ.Κ.:19200-Ελευσίνα), καθώς και στο χώρο των δημοτικών καταστημάτων των δήμων (Αθηναίων, Ηλιουπόλεως, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Ιλίου και Ελευσίνας), εφόσον η ανάρτησή της είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Τα ειδικά τυπικά προσόντα (τίτλοι σπουδών κ.λ.π), τα κριτήρια κατάταξης, τα δικαιολογητικά που θα υποβάλουν ol ενδιαφερόμενοι, καθώς kol οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες, αναφέρονται λεπτομερώς στη με αρ.πρωτ Φ.41.1/11045/16-07-2018 Ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2018 (ΑΔΑ: ΩΖ0Η4653ΠΣ- ΤΗΡ) που βρίσκεται ανηρτημένη στην ιστοσελίδα του Περιφερειακής Διεύθυνσης Αθμιας και Βθμιας Εκπ/σης Αττικής http://attik.pde.sch.gr -> (ακολουθώντας τη διαδρομή Ενημέρωση-Προκηρύξεις) ή στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) kol συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες -> Έντυπα - Διαδικασίες -> Διαγωνισμών φορέων -> Ορ. Χρόνου ΣΟΧ γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι -> Ανεξάρτητες και άλλες αρχές -> ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες -> Έντυπα - Διαδικασίες -> Διαγωνισμών Φορέων -> Ορ. Χρόνου ΣΟΧ Αναπόσπαστο τμήμα της εν λόγω ανακοίνωσης αποτελεί και το «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ» με σήμανση έκδοσης «30-03-2017», που περιλαμβάνει επισημάνσεις για τα προσόντα, τα βαθμολογούμενα κριτήρια, τα δικαιολογητικά και την κατάταξη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στα Παραρτήματα αυτά, μέσω του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα μέσω της ίδιας διαδρομής που ακολουθείται για την αναζήτηση του εντύπου της αίτησης δηλαδή : Κεντρική σελίδα-> Πολίτες -> Έντυπα - Διαδικασίες -> Διαγωνισμών φορέων -> Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Περισσοτερα εδω

Keywords
Τυχαία Θέματα