Υπουργείο Παιδείας: Αυτά είναι τα σημερινά θέματα ΕΠΑΛ των Πανελληνίων 2018 - Οι απαντήσεις

Πανελλήνιες 2018: Οι υποψήφιοι διαγωνίζονται στα θέματα Ανατομίας- Φυσιολογίας ΙΙ, Ηλεκτροτεχνίας ΙΙ, Ιστορίας Σύγχρονης Τέχνης και Αρχιτεκτονικό Σχέδιο. Τα θεματα των σημερινών εξετάσεων για τα ΕΠΑΛ ανακοινώθηκαν και τα dikaiologitika news σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ» θα αναρτήσουν τις απαντήσεις των θεμάτων

Με την εγκυρότητα και την εμπειρία των φροντιστηρίων «ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ»

μετά την ανάρτηση των θεμάτων θα αναρτηθούν και οι απαντήσεις στα μαθήματα που εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι.

Την σκυτάλη στις Πανελλήνιες 2018 παίρνουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ και εξετάζονται σήμερα στα θέματα της Ανατομίας, Ηλεκτροτεχνίας, Ιστορία Τέχνης και το Αρχιτεκτονικό σχέδιο.

Τα dikaiologitika news παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό τις πανελλήνιες εξετάσεις και μεταδίδουν όλες τις ειδήσεις, τις εκτιμήσεις, τα θέματα και τις απαντήσεις των μαθημάτων. Το υπουργείο Παιδείας ανάρτησε στις 10:30 πμ τα θέματα όπου θα μπορέσετε να δείτε και εδώ.

Πανελλήνιες 2018: Αυτα είναι τα θέματα ΕΠΑΛ Ανατομίας ΙΙ, Ηλεκτροτεχνίας ΙΙ, Ιστορίας Τέχνης και Σχεδίου

Υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις για τους μαθητές των ΕΠΑΛ ολοκληρώνονται την Πέμπτη 21 Ιουνίου. Από 22 έως 30 Ιουνίου θα διενεργηθούν οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα για υποψηφίους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης στις Πανελλήνιες 2018 ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2018 πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Επόμενο μάθημα για τα ΓΕΛ

Οι εξετάσεις συνεχίζουν με τους υποψηφίους των ΓΕΛ στις 15 Ιουνίου με τα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών) ή τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Οι υποψήφιοι που θα δώσουν το συγκεκριμένο μάθημα δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν συστήματα σχεδίασης, δηλαδή ειδικά εκτυπωτικά μηχανήματα γραφής και σχεδίασης γραμμάτων, ζελατίνες ή μεταλλικά στοιχεία τυποποιημένων γραμμάτων, αυτοκόλλητα (ράστερ, λετρασέτ κ.λπ.) γραμμάτων ή γραμμοσκιάσεων, κλιμακόμετρα (υποδεκάμετρα σε διάφορες κλίμακες, ένα: είκοσι, ένα: πενήντα κ.λπ.), κομπιουτεράκια και μοιρογνωμόνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα