Υπόθεση Πισπιρίγκου - Επιταχύνονται οι έρευνες: Άρση τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου στα 8 κινητά τηλέφωνά της

Οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας είναι ραγδαίες και πλέον εκτός από τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, για τον οποία κατηγορείται κι έχει ήδη προφυλακιστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνες σχετικά με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας.

Λίγες μόλις ώρες μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, η 18 τακτική ανακρίτρια επιταχύνει την έρευνα. Ζήτησε την άρση του ηλεκτρονικού και τηλεφωνικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου για να δοθούν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα τα

οποία αφορούν, μεταξύ άλλων, και τον τρόπο που φέρεται να προμηθεύτηκε τη θανατηφόρα ποσότητα της κεταμίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι της κατηγορουμένης, στην Πάτρα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 8 κινητά τηλέφωνα τα οποία μπαίνουν πλέον στο «μικροσκόπιο» για να ανακτηθούν τα δεδομένα τους, ακόμη κι αν δεν λειτουργούν πλέον, προκειμένου να αναζητηθούν τα μηνύματα και τηλεφωνικές επικοινωνίες της 33χρονης.

Στη συνέχεια, θα κληθούν για κατάθεση συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου και ειδικά η αδερφή της Δήμητρα, η οποία ήταν παρούσα τη νύχτα που άφησε την τελευταία της πνοή η Ίρις. Την ίδια ώρα η ανακρίτρια ψάχνει τη διαδρομή της κεταμίνης με στόχο να βρει πιθανούς συνεργούς που θα φωτίσουν οχι μόνο τον θάνατο της Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δύο θυγατέρων της οικογενειας Δασκαλάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα