Υποψήφια με τη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» του Χρήστου Παππού η Φωτεινή Κόκκινου

Την υποψηφιότητα της Φωτεινής Κόκκινου με το ψηφοδέλτιο της παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019, στην εκδήλωση που οργάνωσε το 7ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Η Φωτεινή Κόκκινου είναι Πολιτικός Μηχανικός και Πρόεδρος του δραστήριου Συλλόγου ΝΕΩΝ ΦΥΛΗΣ. Έχει διατελέσει με επιτυχία προπονήτρια του bebe basket, στον Εύνικο Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο και έχει οργανώσει

σημαντικές και πρωτοπόρες δράσεις στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και στην αλληλεγγύη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η δρομολόγηση λεωφορείου για τη μεταφορά των φοιτητών στις σχολές τους.

Καλωσορίζοντας τη Φωτεινή Κόκκινου στην παράταξη ο Χρήστος Παππούς, τόνισε ότι η μαχητικότητα, η αφοσίωση και η αποτελεσματικότητα της αποτελούν εγγύηση ότι θα προσφέρει και από το νέο της ρόλο.

«Η Φωτεινή έβαλε και πέτυχε έναν δύσκολο στόχο. Να αφυπνίσει, να συσπειρώσει και να ενεργοποιήσει τους νέους. Εμείς παλεύουμε ώστε η νέα γενιά να έχει τις ευκαιρίες που της αξίζουν για να μπορέσει να ανοίξει τα φτερά της, εδώ, στον τόπο μας. Έχουμε κοινούς στόχους και κοινή πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», επεσήμανε ο Δήμαρχος Φυλής.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στα Eklogikanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα