Υπό διάλυση η Ένωση Κεντρώων - Ο βουλευτής Σαρίδης θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό

Μια δήλωση που θα σίγουρα θα συζητηθεί έκανε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης, μιλώντας στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.. Αν αποχωρήσει ή διαγραφεί τότε η κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων παύει να υφίσταται.

Ανοικτό το ενδεχόμενο να υπερψηφίσει την κύρωση του κρατικού προϋπολογισμού άφησε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρωων, Ιωάννη Σαρίδης.

Ο ιδιος διαφοροποιήθηκε απο την επίσημη θέση του κομματος του δηλωνοντας αποτο βήμα της Βουλής

πως υπάρχουν τρεις λόγοι που τον εμποδίζουν να καταψηφίσει τον προϋπολογισμό.

Πρώτον οπως είπε ο προϋπολογισμός του 2019 είναι ο πρώτος που γράφτηκε από έλληνες μετά απο οκτώ χρόνια μνημόνιων, δεύτερων αν και δίνει ψίχουλα τελικά δίνει τα περισσότερα εδώ και πολλά χρόνια και τρίτον αποκαθιστά αδικίες και βάζει τέλος στην κατρακύλα.

Υπενθυμίζεται ότι η ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού που αποτελεί το κορυφαίο νομοσχέδιο της εκάστοτε κυβέρνησης λαμβάνει την μορφή ψήφου εμπιστοσύνης.

Αναμένεται τα μεσάνυχτα της Τρίτης να δούμε την στάση του Ι. Σαρίδη που ενδεχομένως θα διαμορφώσει νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό καθώς αν υπερψηφίσει τον προϋπολογισμό θα ανεξαρτητοποιηθεί απο την Ένωση Κεντρωων και ενδεχομένως θα προσχωρήσει στον κυβερνητικό στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα