Υπό αστυνομική φύλαξη στο Δρομοκαΐτειο η 55χρονη που χαράκωνε μωρά

Το δεύτερο 24ωρο στην ψυχιατρική κλινική του Δρομοκαϊτειου περνάει η 55χρονη που φέρεται να χαράκωνε μωρά σε εμπορικά κέντρα.

Η ίδια μεταφέρθηκε από την εισαγγελία κατευθείαν στην κλινική του νοσοκομείου, ύστερα από εισαγγελική εντολή καθώς φαίνεται πως πρόκειται για σοβαρό περιστατικό ψυχικής υγείας.

Από το απόγευμα της Πέμπτης, η Εισαγγελία Πρωτοδικών έδωσε εντολή να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη ενώ οι γιατροί την παρακολουθούν και την υποβάλλουν σε εξετάσεις.

Η γυναίκα μοιράζεται ένα θάλαμό μαζί με άλλους δύο ασθενείς, ενώ έξω από το θάλαμο βρίσκονται

αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την φύλαξή της.

Η 55χρονη επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα της καταλογίζονται, κάνει λόγο για σκευωρία και απειλεί με μηνύσεις τις οικογένειες με τα μωρά εναντίον των οποίων φέρεται να έχει επιτεθεί και προκαλέσει σωματικές βλάβες.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα από τα Άνω Λιόσια έχει ιστορικό ψυχικής νόσου η οποία επιδεινώθηκε μετά το θάνατο του πατέρα της.

Οι καταγγελίες από τους γείτονες

Οι γείτονες της 54χρονης είχαν κάνει δεκάδες καταγγελίες, αλλά η Αστυνομία περιοριζόταν στις συστάσεις.

Σοκάρει η μαρτυρία γυναίκας, που ζούσε απέναντι από την 55χρονη και αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα, όταν γέννησε.

Όπως είπε, στην αρχή η 55χρονη μούτζωνε και καταριόταν το μωρό από το μπαλκόνι της, αλλά στη συνέχεια πλησίαζε το σπίτι της γυναίκας. Μάλιστα, είχε προκαλέσει και φθορές!

Σε βίντεο ντοκουμέντο, η 55χρονη κουνά επιδεικτικά μία πάνινη κούκλα με σχοινί δεμένο στο λαιμό της, και κάνει άσεμνες χειρονομίες στους γείτονες.

Eίχε διαπράξει 4 επιθέσεις

Μετά από έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, η 55χρονη έχει διαπράξει συνολικά τέσσερις τέτοιες επιθέσεις σε βάρος βρεφών και νηπίων μέσα στο χρονικό διάστημα ενός έτους.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε πέρυσι ενώ τα υπόλοιπα τρία έγιναν πρόσφατα και φάνηκε πως είχε σκοπό να κλιμακώσει τις επιθέσεις της αφού οι αστυνομικοί άρχισαν να παρακολουθούν το εμπορικό κέντρο της περιοχής μετά από σχετικές καταγγελίες, την εντόπισαν και την προσήγαγαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα