Υπέροχος Τότι: Επισκέφτηκε τη θαυμάστρια του, που ξύπνησε από το κώμα χάρη στη φωνή του (vid)

«Θέλω να σε δω σύντομα να βγαίνεις από το νοσοκομείο και να ξαναπαίρνεις τη ζωή στα χέρια σου», είπε ο Τότι στην κοπέλα και υπέγραψε στη φανέλα με τα χρώματα της Ρόμα που φορούσε. Δείτε το πολύ συγκινητικό βίντεο από τη συνάντηση.

Ο πρώην άσος της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, επισκέφθηκε τη Δευτέρα στο νοσοκομείο Τζεμέλι της Ρώμης μια 19χρονη κοπέλα, την οποία πριν λίγες ημέρες βόηθησε να ξυπνήσει από το κώμα με ηχογραφημένο μήνυμα του, που είχε στείλει μετά από παράκληση των γονιών της.

Η Ιλένια Ματίλι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από τον Δεκέμβριο του 2019, έπειτα από ένα σοβαρό τροχαίο

δυστύχημα, κατά το οποίο σκοτώθηκε μια φίλη της.

Σε ανακοίνωσή του, το νοσοκομείο της Ρώμης ανέφερε ότι η Ματίλι και ο πρώην σούπερ σταρ του ιταλικού ποδοσφαίρου πέρασαν μία ώρα μαζί.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Τότι είχε διαδραματίσει ρόλο «κλειδί» στην ανάνηψη της 19χρονης κοπέλας, χάρη σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Τότι που προβλήθηκε στο δωμάτιο νοσηλείας της Ματίλι. Στο βίντεο ο πρώην άσος της Ρόμα έλεγε στη Ματίλι: «Κράτα γερά και μην το βάζεις κάτω».

Η 19χρονη, έγραψε σε έναν πίνακα που τη βοηθά να επικοινωνεί ότι θα ήθελε πολύ να συναντήσει από κοντά το ίνδαλμά της. Κι εκείνος ανταποκρίθηκε αμέσως.

«Θέλω να σε δω σύντομα να βγαίνεις από το νοσοκομείο και να ξαναπαίρνεις τη ζωή στα χέρια σου», είπε ο Τότι στη Ματίλι, η οποία φορούσε τη φανέλα με τα χρώματα της Ρόμα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους...

Keywords
Τυχαία Θέματα