Υπ. Εργασίας: Στο υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής ακίνητο ιδιοκτησίας ΕΦΚΑ

Στο πλαίσιο του προγράμματος για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του με όρους κοινωνικής ανταπόδοση το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ανακοινώνει την παραχώρηση χρήσης με εκμίσθωση στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής ακινήτου επί των οδών Αχαρνών & Λιοσίων, ιδιοκτησίας ΕΦΚΑ.

Υλοποιώντας την Ά Φάση του Πιλοτικού Προγράμματος, το Υπουργείο προχωράστην ενεργοποίηση ενός ακόμα επί χρόνια εγκαταλειμμένου ακινήτου, το οποίο θααποκτήσει

ξανά ζωή με τη χρήση κατοικίας. Το κτιριακό συγκρότημα, κατασκευασμένο την δεκαετία του 1950 από τοναρχιτέκτονα Α. Λαζαρίμο, πρόκειται να αξιοποιηθεί από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής στο πλαίσιο της ανάπτυξης δομών φιλοξενίας, για τηστήριξη οικογενειών μεταναστών και προσφύγων. Πρόκειται για μια συνεργασία μεέντονο κοινωνικό αντίκτυπο. Επιπρόσθετα, το αμέσως επόμενο διάστημα και σε συνέχεια των πλειοδοτικών διαγωνισμών για ξενοδοχειακή χρήση που βρίσκονται σε εξέλιξη, δρομολογείται ηεμπορική αξιοποίηση των κενών ισόγειων καταστημάτων του συγκροτήματος,στοχεύοντας ολοκληρωμένα στην αναγέννηση της γειτονιάς της Πλατείας Βάθηςστο κέντρο της Αθήνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εργασίας, Μεταναστευτικής Πολιτικής, ΕΦΚΑ,ergasias, metanasteftikis politikis, efka