Βruce Willis - Demi Moore: Τους ένωσε η καραντίνα

Βruce Willis και Demi Moore ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό φορώντας την ίδια πιτζάμα, 33 χρόνια μετά τον γάμο τους. Ο Μπρους Γουίλις και η Ντέμι Μουρ παντρεύτηκαν το 1987 και μαζί απέκτησαν τρεις κόρες, την Ράμερ, την Σκάουτ και την Ταλούλα.

Η καραντίνα ενώνει Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ που φόρεσαν την ίδια πιτζάμα και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό. Είναι πρώην σύζυγοι, έχουν προχωρήσει σε επόμενες σχέσεις αλλά μεταξύ τους διατηρούν πολύ καλή επικοινωνία.

Ο Μπρους Γουίλις και η Ντέμι Μουρ παντρεύτηκαν το 1987 και απέκτησαν τρεις κόρες, την Ράμερ, την Σκάουτ και την Ταλούλα. Έμειναν

μαζί περίπου 13 χρόνια και το 2000 ανακοίνωσαν τον οριστικό χωρισμό τους. Τώρα, τόσα χρόνια μετά, η καραντίνα λόγω κορονοϊού τους έφερε και πάλι κοντά.

Ο Μπρους Γουίλις παντρεύτηκε τη Βρετανίδα ηθοποιό-μοντέλο Εμα Χέμινγκ, ενώ η Ντέμι Μουρ παντρεύτηκε τον κατά 16 χρόνια μικρότερό της ηθοποιό Aστον Κούτσερ, ένας γάμος που λύθηκε ξαφνικά.

Το πρώην ζευγάρι Μπρους και Ντέμι συναντήθηκαν στην καραντίνα και οι φωτογραφίες τους στο Instagram έδωσαν τροφή για σχόλια στους θαυμαστές τους. Η Ντέμι Μουρ μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram, μια φωτογραφία όπου η οικογένεια διασκεδάζει μένοντας σπίτι με πιτζάμες.

H Ταλούλα Γουίλις, κόρη τους, κουρεύτηκε γουλί και μας το έδειξε σε ανάρτησή της στο Instagram, θυμίζοντας τη μητέρας της στην ταινία «Η Επίλεκτη». Το ρόλο κομμωτή έπαιξε ο πατέρας της, Μπρους Γουίλις, ο οποίος της ξύρισε το κεφάλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα