Βρούτσης: Υποτιμητικό η Αχτσιόγλου να μιλάει για αυξήσεις στον κατώτατο μισθό

«Άκρως υποτιμητικό» χαρακτήρισε ο Γιάννης Βρούτσης «να μιλά η κ. Αχτσιόγλου για αυξήσεις μισθών, την ώρα που με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ έχει δημιουργηθεί η γενιά των φτωχών εργαζομένων με μισθό 320 ευρώ».

«Άκρως υποτιμητικό» χαρακτήρισε ο Γιάννης Βρούτσης «να μιλά η κ. Αχτσιόγλου για αυξήσεις μισθών, την ώρα που με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ έχει δημιουργηθεί η γενιά των φτωχών εργαζομένων με μισθό

320 ευρώ».

Ο Τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας, απάντησε με σκληρό τόνο στις τοποθετήσεις Αχτσιόγλου, από το βήμα της ΓΣΕΕ, με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Συνομοσπονδίας. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «η κυρία Αχτσιόγλου υποσχέθηκε ξανά αύξηση του κατώτατου μισθού -όχι στα 751 ευρώ όπως υπόσχονταν ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά εξαπατώντας τους εργαζόμενους- αλλά αόριστα ως προς τον χρόνο υλοποίησης του μέτρου και το ύψος του μισθού».

Ο κύριος Βρούτσης υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση ήταν υποχρεωμένη, βάσει νόμου (ν.4172/2013) από τον Φεβρουάριο της φετινής χρονιάς, «να περιγράφει με ακρίβεια το πλαίσιο, το χρονοδιάγραμμα και τη διαδικασία για την αύξηση του κατώτατου μισθού».

Ο πρώην υπουργός Εργασίας, χαρακτήρισε «τραγικό και άκρως υποκριτικό από μέρους της κυρίας Αχτσιόγλου, να μιλά για αυξήσεις μισθών, την ώρα που με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ έχει δημιουργηθεί η γενιά των φτωχών εργαζομένων με μισθό 320 ευρώ για το 1/3 των εργαζομένων της χώρας και ταυτόχρονα έχει ήδη ψηφίσει τη μείωση του αφορολογήτου με αποτέλεσμα 2,1 εκατ. μισθωτοί εργαζόμενοι να χάσουν περίπου έναν ολόκληρο μισθό».

Keywords
Τυχαία Θέματα