«Βουτηγμένος» στα νερά ο Βλοχός: Συγκινημένος ο κοινοτάρχης μιλά στο Dnews

Στα δυο μέτρα παραμένει η στάθμη του νερού στο κοινοτικό διαμέρισμα του Βλοχού στο δήμο Παλαμά, το οποίο έχει υποστεί τις μεγαλύτερες καταστροφές επειδή από εκεί περνούν τα νερά τριών παραποτάμων πριν καταλήξουν στον κάμπο της Καρδίτσας.

«Σήμερα δεν μπορεί να περάσει ούτε βάρκα, ούτε αυτοκίνητο και αναζητούμε λύσεις για να ταΐσουμε τους ανθρώπους μας», λέει συγκινημένος στα Dnews ο κοινοτάρχης Γιάννης Κούκας και συνεχίζει πως δεν υπάρχουν εγκλεισμένοι ούτε αγνοούμενοι ψάξαμε όσο ήταν δυνατόν με τα σωστικά συνεργεία, ωστόσο το μεγάλο μας πρόβλημα είναι

η απόλυτη καταστροφή που έχουμε υποστεί… στην περιοχή υπάρχει έντονη δυσοσμία, λόγω των μολυσμένων υδάτων και το ζωικό κεφάλαιο έχει κυριολεκτικά αφανιστεί».

Σχεδόν όλα τα σπίτια δεν μπορούν να ανακατασκευαστούν επειδή τα νερά έπληξαν τα θεμέλια και τους εξωτερικούς και τους εσωτερικούς τοίχους. «Όταν θα πέσει το νερό και καταφέρουμε να μπούμε μέσα δεν θα μαζεύουμε πράγματα αλλά οποίες από τις αναμνήσεις μας έχουν μείνει. Πλημμύρισαν όλα τα κειμήλια, οι φωτογραφίες, ότι είχαμε από το παρελθόν με τους προγόνους μας», αναφέρει ο κοινοτάρχης.

Σημειώνεται ότι ο Βλοχός είναι για έκτη ημέρα «βουτηγμένος» στα νερά, ενώ ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία Daniel ανέρχεται στους 15.

#ΒΛΟΧΟΣ #ΠΑΛΑΜΑΣ #ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Βουτηγμένος, Βλοχός, Συγκινημένος, Dnews,voutigmenos, vlochos, sygkinimenos, Dnews