Βόρειες Σποράδες: Έκρυψε στο κλειστό ξενοδοχείο του 300.000 ευρώ και ...έβγαλαν «φτερά»

Μία ...απίστευτη υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας η οποία αφορούσε επιχειρηματία στις Βόρειες Σποράδες. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, έκρυψε στο κατάλυμά του 300.000€, κατά το χρονικό διάστημα του lock down.

Ο ιδιοκτήτης απέσυρε τα χρήματά του από τους λογαριασμούς του σκεπτόμενος ότι ήταν η πιο ορθή κίνηση την συγκεκριμένη περίοδο, όμως με μεγάλη έκπληξη διαπίστωσε ότι τα χρήματα

έβγαλαν «φτερά».

Σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης είχε βάλει τα χρήματα σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών και τα είχε κρύψει σε ντουλάπα δωματίου του ξενοδοχείου, κλειδώνοντας την πόρτα.

Το ξενοδοχείο κάποια στιγμή άνοιξε για να κάνει εργασίες και να μπορέσει να λειτουργήσει και , σύμφωνα με τον επαγγελματία , η κλοπή φαίνεται ότι έγινε το Σεπτέμβριο, την οποία και κατάγγειλε στην Αστυνομία.

Η Αστυνομία έλαβε καταθέσεις, αλλά δεν εντόπισε τον ή τους δράστες. Η δικογραφία μεταβιβάστηκε στην Εισαγγελία Βόλου και στον ανακριτή, ο οποίος άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, με αξία των κλοπιμαίων άνω των 120.000 €.

Keywords
Τυχαία Θέματα