Βόμβα Θεοδωρικάκου: «Εμπλέκεται και άλλο πρόσωπο στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη»

Για την ύπαρξη τουλάχιστον ενός ακόμη προσώπου που εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη και τον θάνατο του Άλκη Καμπανού, κάνει λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Την ύπαρξη τουλάχιστον ενός ακόμη προσώπου που εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη και τον θάνατο του Αλκη Καμπανού, επιβεβαίωσε ο υπουργός

Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Φαίνεται και είναι πιθανό να υπάρχει κάποιος ακόμα εμπλεκόμενος» ανέφερε χαρακτηριστικά ξεκαθαρίζοντας πως η έρευνα θα φτάσει μέχρι τέλους.

«Υπάρχει ακόμη ένα ύποπτος που θα συλληφθεί και με αυτό η Αστυνομία θεωρεί πως θα έχει ολοκληρώσει τις συλλήψεις» είπε φιλοξενούμενος στον ΣΚΑΪ αναφέροντας ακόμη πως την εξέλιξη της υπόθεσης της δολοφονίας του 19χρονου φοιτητή, παρακολουθεί πολύ στενά και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αν και απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, υπογράμμισε ότι η αστυνομία θα φτάσει ως το τέλος και θα όποιος εμπλέκεται θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

«Είχαμε πει από την πρώτη μέρα ότι είναι θέμα τιμής για την ελληνική αστυνομία και το κράτος δικαίου να συλληφθούν όλοι οι ένοχοι και να παραδοθούν στη δικαιοσύνη. Χθες παραδόθηκε στην ΕΛΑΣ ο Αλβανός που είχε φύγει από τη χώρα την αμέσως επόμενη μέρα από τη δολοφονία του Άλκη. Ακούω για κάποιον "μεγάλο" που διαφεύγει της σύλληψης.

Για το κράτος μας και την ΕΛΑΣ δεν υπάρχει "μικρός" και "μεγάλος". Και ο τελευταίος που βρίσκεται πίσω από αυτή την ιστορία θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Παρακολουθώ στενά την έρευνα και φαίνεται ότι είναι πιθανόν να υπάρχει κάποιος ακόμα. Η αστυνομία θα φτάσει μέχρι το τέλος. Όποιος άλλος εμπλέκεται θα συλληφθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μυστήριο με το 12ο άτομο

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τη δολοφονία του Άλκη, συνεχίζει να υπάρχει ένα μυστήριο με τον 12ο εμπλεκόμενο στη δολοφονία , ο οποιος πρόκειται για τον οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου, ο οποίος και παραμένει ασύλληπτος.

Μέχρι στιγμής, ο εν λόγω άντρας θεωρούνταν «φάντασμα», αφού κανείς δεν γνώριζε την ταυτότητά του. Το μόνο που γνώριζαν είναι ότι πρόκειται για κάτοικο Ωραιοκάστρου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, φαίνεται πως στενεύει ο κλοιός για τον 12ο εμπλεκόμενο, αφού οι αρχές γνωρίζουν το μικρό του όνομα, ενώ έχουν και μια περιγραφή για την εμφάνισή του. Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι το τρίτο όχημα παραμένει άφαντο ακόμα.

Πλέον, για τις αρχές θεωρείται κομβικό σημείο να αποσαφηνίσουν τον ρόλο του ατόμου αυτού. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό, θεωρείται πολύ σημαντική η κατάθεση, την Παρασκευή του 25χρονου «Αθηναίου», ο οποίος παραδόθηκε χθες, Τετάρτη, στην αστυνομία.

Υπάρχει και τέταρτο αυτοκίνητο

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως υπήρχε και τέταρτο αυτοκίνητο εμπλέκεται στην δολοφονία του Άλκη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως εκείνο το βράδυ της δολοφονίας στην Θεσσαλονίκη τα αυτοκίνητα με τα άτομα που επιτέθηκαν στην παρέα του 19χρονου δεν ήταν 3 όπως γνωρίζαμε μέχρι τώρα αλλά 4.

Όπως είπε αυτό θα φανεί από τη μελέτη των καμερών, που θα εξετάσουν και το από που ήρθαν οι εμπλεκόμενοι.

Παραδόθηκε ο 20χρονος

Υπενθυμίζεται πως ο 20χρονος Αλβανός μπήκε στην Ελλάδα και παραδόθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης τα μεσάνυχτα.

Αναμένεται να μεταφερθεί στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όπου η εισαγγελέας θα επικυρώσει το εις βάρος του ένταλμα σύλληψης και στη συνέχεια θα εμφανιστεί ενώπιον την 7ης τακτικής ανακρίτριας, από την οποία θα πάρει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Η παράδοσή του έγινε στον μεθοριακό σταθμό της Κρυσταλλοπηγής, όπου παρελήφθη από Έλληνες αστυνομικούς, συνοδεία του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα.

{https://youtu.be/7LiTn2gvyj4}

Ο 21χρονος «δείχνει» τον 25χρονο «Αθηναίο» για το χαριστικό χτύπημα στον Άλκη - Τι είπε

Συνεχίζεται το παιχνίδι των αλληλοκατηγοριών, ανάμεσα στους συλληφθέντες, για τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη, καθώς σήμερα συνεχίζονται οι απολογίες τους.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος του 21χρονου, Απόστολος Λύτρας, ο εντολέας του, κατά τη διάρκεια της απολογίας του στην ανακρίτρια, ισχυρίστηκε ότι δεν σκότωσε εκείνος τον Άλκη.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, ο 21χρονος παραδέχτηκε ότι συμμετείχε στην επίθεση και ότι με το δρεπάνι πρόλαβε να χτυπήσει έναν από τους φίλους τους Άλκη, ο οποίος ωστόσο κατάφερε να ξεφύγει.

Στη συνέχεια, υπέδειξε ποιος είναι αυτός που αφαίρεσε τη ζωή του Άλκη, με μαχαίρι τύπου «κάραμπιτ», όπως ισχυρίστηκε, ενώ φέρεται να είπε στην ανακρίτρια και που βρίσκεται πεταμένο αυτή τη στιγμή το εν λόγω φονικό όπλο.

Ο 21χρονος ισχυρίζεται ότι βρισκόταν στο τρίτο αυτοκίνητο στο πίσω κάθισμα, ενώ συνοδηγός στο ίδιο όχημα ήταν αυτός που κατονομάζει ως τον δολοφόνο του 19χρονου φοιτητή.

Τέλος, ανέφερε ότι τα όπλα της επίθεσης τα βρήκε στο αυτοκίνητο, του οποίου οδηγός είναι ο 12ος άνδρας που καταζητείται, όπου παραμένει ακόμα άγνωστος.

Keywords
Τυχαία Θέματα