«Βόμβα» από Σερένα Ουίλιαμς: Αποσύρεται από το τένις, τι είπε για την απόφασή της

Η Σερένα Ουίλιαμς έριξε βόμβα γνωστοποιώντας την πρόθεσή της να αποχωρήσει από το τένις.

Η Σερένα Γουίλιαμς άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να αποσυρθεί σύντομα από το τένις, αφού κέρδισε τον πρώτο της αγώνα στο μονό μετά από πάνω από ένα χρόνο.

«Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ», είπε η 40χρονη πρωταθλήτρια του τένις, μιλώντας στο Vogue του Σεπτεμβρίου.

«Δεν θέλω να τελειώσει, αλλά ταυτόχρονα είμαι έτοιμη για το τι θα ακολουθήσει», ανέφερε η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια.

Ερωτηθείσα στον Καναδά για το κίνητρό της να συνεχίσει να παίζει, είπε: «Υποθέτω ότι υπάρχει ένα φως στην άκρη του τούνελ. Δεν ξέρω, πλησιάζω όλο και περισσότερο στο φως. Τον τελευταίο καιρό αυτό ήταν για μένα. Ανυπομονώ να φτάσω σε αυτό το φως».

Στην ερώτηση τι αντιπροσωπεύει το φως, απάντησε: «Την ελευθερία. Μου αρέσει να παίζω όμως, οπότε είναι καταπληκτικό. Αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτό για πάντα. Οπότε μερικές φορές θέλεις απλά να προσπαθείς να απολαμβάνεις τις στιγμές και να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς».

Η Αμερικανίδα, με 23 Grand Slam στο παλμαρέ της, διαμήνυσε πως ήρθε η ώρα να προχωρήσει σε μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, με σκοπό να επικεντρωθεί στην ίδια και στην οικογένειά της.

In Vogue’s September issue, @serenawilliams prepares to say farewell to tennis on her own terms and in her own words. “It’s the hardest thing that I could ever imagine,” she says. “I don’t want it to be over, but at the same time I’m ready for what’s next” https://t.co/6Zr0UXVTH1 pic.twitter.com/YtGtcc18a9

Vogue Magazine (@voguemagazine) August 9, 2022

#ΣΕΡΕΝΑ_ΟΥΛΙΑΜΣ #ΑΠΟΣΥΡΣΗ #ΑΘΛΗΤΡΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα