Βόλος: Ελεύθερος ο 36χρονος που απείλησε τη σύντροφό του, κραυγή απελπισίας από την 26χρονη

Ελεύθερος αφέθηκε ο άνδρας στο Βόλο, που οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου με την κατηγορία ότι απείλησε την 26χρονη σύντροφό του μπροστά στα έντρομα μάτια του 5χρονου γιου της.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός χρόνου και δύο μηνών στον 36χρονο, που κατηγορείται ότι κυνηγούσε με κατσαβίδι την 26χρονη σύντροφό του μπροστά στο παιδί τους.

Ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος. Όπως δήλωσε ενώπιον του δικαστών, δεν επιθυμεί

περαιτέρω κοινή συμβίωση και ανέφερε ότι θα αναζητήσει αλλού στέγη.

Ωστόσο, η 26χρονη μητέρα ξέσπασε σε αναφιλητά μέσα στο δικαστήριο. «Μην τον πιστεύετε. Θα το ξανακάνει» φώναξε κοιτώντας προς την πλευρά των δικαστών.

«Να ξέρετε ότι σύντομα θα κάνετε ρεπορτάζ για μένα. Θα με σκοτώσει», συνέχιζε απευθυνόμενη προς την πλευρά των δημοσιογράφων, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Αίσθηση έκανε το γεγονός ότι το δικαστήριο δεν έκανε δεκτή την πρόταση του συνηγόρου να ληφθούν περιοριστικά μέτρα για τον κατηγορούμενο, προκειμένου να μην πλησιάσει στην κοινή στέγη, διότι «όσα φέρνει η ώρα… δεν τα φέρνει ο χρόνος», όπως είπε.

Δικαστικές πηγές διευκρίνιζαν αργότερα ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται στη συγκεκριμένη διαδικασία, όμως, υπογράμμιζαν ότι θα ληφθεί μέριμνα, ώστε η απομάκρυνση του 36χρονου από το σπίτι να γίνει, δίχως παρατράγουδα.

Ερωτηθείσα γιατί δεν κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα, αφού δεν ήταν η πρώτη φορά που την χτύπησε και την απείλησε, η 26χρονη δήλωσε ότι δεν έχει τα χρήματα και ότι ξεκίνησε να δουλεύει μόλις πριν από τρεις εβδομάδες, συμπληρώνοντας ότι ο καβγάς της περασμένης Κυριακής αφορούσε τα χρήματα που δεν της έδινε για να ψωνίσει από γειτονικό μίνι μάρκετ, ώστε να ετοιμάσει κάποιο φαγητό.

Τι είπε για το κατσαβίδι

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν της επιτέθηκε με κατσαβίδι, αλλά το είχε στα χέρια του για να επισκευάσει κάποια βλάβη στο σπίτι. Τα δε χτυπήματα και ο τραυματισμός της 26χρονης «προήλθαν, αφότου της πέταξε ένα μπουκάλι, γλίστρησε και έπεσε».

Ο συνήγορος του 36χρονος Γιώργος Βελισιώτης, σε δήλωσή του, υποστήριξε ότι ο επρόκειτο για συνηθισμένο καβγά ανάμεσα σε ζευγάρια και ότι δεν έχουν λάβει χώρα γεγονότα απειλείς και επίθεσης με κατσαβίδι. Άλλωστε από την στιγμή που ενημερώθηκε η αστυνομία ο πελάτης του δεν έφυγε από το σπίτι και φυσικά δέχθηκε τον έλεγχο και την σύλληψη.

#ΒΟΛΟΣ #ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ #ΠΟΙΝΗ #ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ #ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ #ΕΠΙΘΕΣΗ #ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Βόλος, Ελεύθερος, 36χρονος, 26χρονη,volos, eleftheros, 36chronos, 26chroni