Βόλος: 73χρονος μήνυσε την 52χρονη σύντροφό του που τον ξυλοκόπησε

Ένας 73χρονος από τον Βόλο κατήγγειλε την 52χρονη σύντροφό του ότι τον ξυλοκόπησε μετά από καβγά που είχαν.

Ότι η σύντροφός του τον χτύπησε στον θώρακα και τον κλώτσησε στα γεννητικά του όργανα κατήγγειλε στην Αστυνομία ένας 73χρονος από το Βόλο. Το φερόμενο ως θύμα υπέβαλε μήνυση εις βάρος ης συντρόφου του.

Η 52χρονη από την Ουκρανία, συνελήφθη μετά τη μήνυση, ενώ χρειάστηκαν πέντε Αστυνομικοί για να την ηρεμήσουν καθώς κατά τη

σύλληψή της ήταν εκτός εαυτού.

Η γυναίκα, μια 52χρονη ουκρανικής υπηκοότητας κατηγορείται ότι χτύπησε τον 73χρονο σύντροφό της, συνταξιούχο, με τον οποίο συζούν το τελευταίο διάστημα. Το επεισόδιο σημειώθηκε, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης, στο σπίτι του 73χρονου στον Βόλο, σύμφωνα με το e-thessalia.gr.

Ο τελευταίος φέρεται να της ζήτησε να αποχωρήσει από το σπίτι του, καθώς η Ουκρανή φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού κι εκείνη μόλις το άκουσε αυτό, φέρεται να έγινε έξω φρενών. Άρχισε να φωνάζει και κατηγορείται ότι χτύπησε με τον αγκώνα του χεριού της τον συνταξιούχο στον θώρακα και τον κλώτσησε στα γεννητικά του όργανα. Επίσης ότι τον κλείδωσε στο δωμάτιο, για να μην μπορεί να φύγει και τον απείλησε πως θα τον σκοτώσει.

Χθες η 52χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου, που της άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και ενδοοικογενειακή βία και την οδήγησε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Απολογούμενη η Ουκρανή φέρεται να υποστήριξε μεταξύ άλλων πως ο 73χρονος είναι τρυφερός άνδρας, ενώ για τον εαυτό της φέρεται να είπε πως κάποιες φορές είναι επιθετική και κάποιες τρυφερή.

#ΒΟΛΟΣ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ #ΣΥΛΛΗΨΗ #ΜΗΝΥΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα