Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο 16χρονος στη Θεσσαλονίκη φεύγει από το βενζινάδικο

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο 16χρονος οδηγός που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι από αστυνομικό, μετά από καταδίωξη τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Έξω από το νοσοκομείο είναι συγκεντρωμένοι συγγενείς του, με την οργή να ξεχειλίζει και να οδηγεί σε επεισόδια και σύγκρουση με τους αστυνομικούς.

Ο 16χρονος, πατέρας ενός παιδιού μόλις 1,5 έτους, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου.

Οι δικοί του

δήλωσαν ότι η καταδίωξη δεν έγινε την ώρα που αναφέρει η αστυνομία και αναρωτιούνται γεμάτοι αγανάκτηση: «Και τι έγινε που δεν πλήρωσε; Έπρεπε να τον σκοτώσουν;».

«Τίποτα δεν έκανε το παιδί, βενζίνη πήγε να βάλει», τόνισε συγγενής του 16χρονου, σημειώνοντας πως υπάρχουν αποδείξεις ότι μέχρι τις 02:30 ήταν με φίλους του.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία αναφέρει ότι η καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε στη 01:00 τα ξημερώματα.

«Κι αν δεν πλήρωσε; Πρέπει να τον σκοτώσει; Παρ’ του τον αριθμό, έλα στο σπίτι, κάνε καταγγελία. Έκανε ένα λάθος, να τον σκοτώσουν;», τόνισε, οργισμένος, ο πατέρας του 16χρονου οδηγού.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομία συνελήφθη ο αστυνομικός που φέρεται να πυροβόλησε και να τραυμάτισε σοβαρά τον 16χρονο Ρομά, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος κρατείται με εντολή εισαγγελέα και αύριο Τρίτη (6/12) αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #16ΧΡΟΝΟΣ #ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίντεο, 16χρονος, Θεσσαλονίκη,vinteo, 16chronos, thessaloniki