Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση του 16χρονου στον Ταύρο ανατρέπει τις συνθήκες του ατυχήματος

Τρεις ημέρες μετά το ατύχημα κοντά στον Προαστιακό του Ταύρου, όπου 16χρονος παρασύρθηκε από συρμό, στο «φως» έρχεται βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της παράσυρσης που ανατρέπει τα όσα γνωρίζαμε.

Στο βίντεο, φαίνεται ο 16χρονος να σταματάει στη διάβαση πεζών. Όταν πλησίαζε το τρένο, το παιδί έκανε κίνηση προς τα πίσω, ώστε να το αποφύγει και δεν κινήθηκε προς το τρένο.

Στη διάβαση υπάρχουν μπάρες για τα οχήματα και όχι για τους πεζούς. Όπως φαίνεται στο βίντεο, δεν υπάρχει σήμανση που να προειδοποιεί τους πεζούς όταν περνάει

τρένο.

Το παιδί περπάτησε, έφτασε στο σημείο και σε τέσσερα δευτερόλεπτα, χτυπήθηκε από το τρένο. Ο ανήλικος δεν πέρασε τις γραμμές, όπως φαίνεται στο βίντεο - ντοκουμέντο που δημοσιεύει ο Alpha.

Την Κυριακή, δηλαδή περίπου 48 ώρες μετά το ατύχημα, στις 18:50 κόρναρε το τρένο και οι μπάρες δεν είχαν κατέβει. Εφόσον κόρναρε, βγήκε ο φύλακας και προσπάθησε να τις κατεβάσει, όπως καταγγέλλει κάτοικος.

Όπως προσθέτει, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, «είναι συστηματικό, είναι μόνιμη η κατάσταση αυτή».

Όπως αναφέρει άλλος κάτοικος, απέναντι από τη διάβαση υπάρχει φροντιστήριο ξένων γλωσσών που λειτουργεί ως το βράδυ. Όταν τα παιδιά σχολάνε, είναι σκοτάδι και όπως λέει «δεν υπάρχει τρόπος να προφυλαχθούν».

«Έπρεπε κάποιος να ενδιαφερθεί, να δώσει κάποια ψυχολογική στήριξη», αναφέρει ίδιος, που γνωρίζει την οικογένεια του 16χρονου και έχει επαφές μαζί τους. Ο 16χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο, καθώς παραμένει διασωληνωμένος.

#ΒΙΝΤΕΟ_ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ #ΠΑΡΑΣΥΡΣΗ #16ΧΡΟΝΟΣ #ΤΑΥΡΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα