Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή ληστεία σε ενεχυροδανειστήριο της Αθήνας που μαχαίρωσαν μια 23χρονη

Σοκάρουν τα βίντεο ντοκουμέντα της άγριας ληστείας σε ενεχυροδανειστήριο της Αθήνας, με τους δράστες να ξυλοκοπούν, να μαχαιρώνουν και να ρίχνουν αιμόφυρτη την άτυχη υπάλληλο στο πεζοδρόμιο, μπροστά στους αυτόπτες μάρτυρες που προσπαθούν να τη βοηθήσουν.

Οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης, δείχνουν καρέ – καρέ τα όσα έγιναν, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, όταν μέσα σε δύο λεπτά, οι ληστές επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα σε μια γυναίκα.

Η 23χρονη

υπάλληλος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς που την παρακολουθούν να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την υγεία της. Από τις δύο μαχαιριές που δέχτηκε στα πλευρά, τρύπησε ένα κομμάτι στον πνεύμονα και χρειάζεται οξυγόνο για να αναπνεύσει.

Εκείνο το απόγευμα η 23χρονη γυναίκα βρισκόταν μόνη στο ενεχυροδανειστήριο, επί της οδού Λιοσίων.

«Πριν 15 μέρες περίπου είχε γίνει πάλι μία ληστεία εδώ, ήταν πάλι παρούσα η ίδια υπάλληλος. Τότε ευτυχώς πήραν μόνο ένα χρηματικό ποσό, ένας ήταν, έφυγε χωρίς να την πειράξει» δηλώνει συνάδερφος του θύματος.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που μιλάει στο mega ενημερώνεται τηλεφωνικά για τα όσα έχουν συμβεί.

«Μπήκανε μέσα, την χτυπήσανε, την μαχαιρώσανε και φύγανε. Δεν έχει σημασία το τι πήρανε, σημασία έχει ότι μαχαιρώσανε την κοπέλα. Είναι σε δύσκολη κατάσταση…έκανε χειρουργείο, ήταν διασωληνωμένη, τώρα αρχίζουν σιγά σιγά και την αποσωληνώνουν».

«Από τη στιγμή που την χτυπήσανε και την χτυπήσανε πάρα πολύ και ήταν δύο άντρες και ήταν μία κοπέλα δεν υπήρχε λόγος να γίνει αυτό, να κινδυνέψει η ζωή της» προσθέτει η συνάδερφος του θύματος.

Όπως διαπιστώθηκε, δράστες της αιματηρής ληστείας ήταν ένας 47χρονος Έλληνας και ένας 40χρονος αλλοδαπός. Μέλη συμμορίας, που σύμφωνα με την αστυνομία διέπρατταν ληστείες κατ’ επάγγελμα, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί ο ληστής που μαχαίρωσε την άτυχη υπάλληλο ήταν ο 40χρονος αλλοδαπός. Ο Έλληνας συνεργός του, ήταν εκείνος που της χτύπησε το κουδούνι, εκείνος που έψαξε στο γραφείο για χρήματα και κοσμήματα, εκείνος που στο τέλος άνοιξε την πόρτα και βγήκε πρώτος από το ενεχυροδανειστήριο.

Οι σκληρές εικόνες της επίθεσης έχουν σκορπίσει πανικό σε όσους ζουν και εργάζονται στην πλατεία Αττικής. Τονίζουν ότι η εγκληματικότητα οργιάζει και όπως λένε ορισμένοι στο mega φοβούνται να κυκλοφορήσουν.

#ΛΗΣΤΕΙΑ #ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ #ΒΙΝΤΕΟ_ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα