Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία ενός Κούρδου πριν από περίπου ένα χρόνο μέσα στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι,  ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, η δολοφονία έγινε στις 24 Ιουλίου 2019 στην καφετέρια που ανήκει στον γνωστό ηθοποιό. Στο βίντεο φαίνεται ότι το θύμα ενώ καθόταν μέσα, δέχθηκε πυροβολισμούς, που είχαν ως συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο δράστης εισβάλει στην καφετέρια με όπλο στο χέρι και πυροβολεί εν ψυχρώ τον Κούρδο. Στη συνέχεια,

ο δράστης παραμένει στο σημείο και αρχίζει να χτυπάει το θύμα στο κεφάλι με το όπλο του, μέχρι να βεβαιωθεί ότι είναι νεκρός. Ενώ το κοντάκι του όπλου έχει σπάσει και η γεμιστήρα έχει πέσει κάτω, ο δράστης φεύγει από την καφετέρια.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, το θύμα ευθύνεται για τη δολοφονία ενός Αλβανού στο Χαϊδάρι και όσα έγιναν στην καφετέρια ήταν πράξη αντεκδίκησης, ενώ κατηγορούμενοι για την δολοφονία του 25χρονου Κούρδου, είναι τέσσερις Αλβανοί, ηλικίας 24, 26, 30 και 32 ετών.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η υπόθεση παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Έπειτα, εκδόθηκαν εντάλματα, με τα οποία συνελήφθησαν ο 24χρονος και ο 26χρονος, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα