Βίντεο: H απονομή του χρυσού στην Παπαχρήστου - Το ξέσπασμα της αθλήτριας: ''Tι άλλο να κάνω; Aς με σταυρώσουν''

Τη στιγμή που η Βούλα Παπαχρήστου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, ένας άλλος σπουδαίος Ελληνας, που έχει γράψει ιστορία στον αθλητισμό, της απένειμε το χρυσό μετάλλιο. Το ξέσπασμα της αθλήτριας.

Ηταν ο Περικλής Ιακωβάκης, ένα «κεφάλαιο» του ελληνικού στίβου, που έκανε την απονομή στην πρωταθλήτρια Ευρώπης του τριπλούν, καθώς πλέον είναι μέλος της επιτροπής αθλητών της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου.

Για την κριτική που συνεχίζει να δέχεται ακόμη και αρκετά χρόνια μετά την τιμωρία της,

η Βούλα Παπαχρήστου μίλησε στην εφημερίδα «Sportime» και έδειξε αγανακτισμένη από το γεγονός ότι δεν έχει σταματήσει ακόμη και μετά την κατάκτηση του χρυσού της μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

«Δεν θέλω να το ανοίξω πάλι αυτό το θέμα και να διαιωνίζεται. Έχω κουραστεί. Θέλω μόνο να αγωνίζομαι και να πηγαίνω καλά στους αγώνες. Να κάνω το καλύτερο δυνατό εκεί. Αυτό προσπαθώ. Δεν μπορώ άλλο. Οι πράξεις μιλούν από μόνες τους και καλύτερα από τα λόγια.

Έχω πει 100 φορές συγνώμη. Τι άλλο να κάνω; Θέλουν να με κρεμάσουν στο Σύνταγμα; Να με σταυρώσουν; Ας με σταυρώσουν… Όλοι κάνουμε λάθη κι έχω μέσα από το λάθος μου μαθαίνω ακόμη. Τότε, ήμουν χάλια με την κριτική. Τώρα δεν με αγγίζει, έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Έχω την οικογένειά μου, το παιδί μου. Έχω γίνει μητέρα, είμαι σύζυγος. Αυτούς δεν θέλω να μου πειράξει κανείς. Το παιδί μου είναι το παν και θέλω να το σεβαστούν. Εμένα πια δεν με κλονίζουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίντεο, Παπαχρήστου -,vinteo, papachristou -