Βίντεο - ντοκουμέντο μετά τα γεννητούρια σε τουαλέτα στο ΚΑΤ: Η συγκινητική «μάχη» των γιατρών

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε την περασμένη Πέμπτη στο νοσοκομείο ΚΑΤ η απροσδόκητη γέννα μιας καθαρίστριας στην ώρα της βάρδιάς της. «Δεν το ήξερα ότι είμαι έγκυος», δηλώνει η γυναίκα.

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχτηκαν στο ΚΑΤ, με τους γιατρούς να δίνουν μια συγκινητική «μάχη» μόλις λίγα λεπτά μετά τη γέννηση του μωρού και τον εντοπισμό του μέσα σε μια λεκάνη τουαλέτας στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Παρά το πρώτο σοκ, νοσηλευτές και γιατροί κάθε ειδικότητας αναλαμβάνουν, με την ελπίδα πως

το πλασματάκι που ήρθε τόσο ανορθόδοξα στον κόσμο θα τα καταφέρει.

Στο βίντεο - ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα το Mega, η νεαρή μητέρα μεταφέρεται με φορείο μέσα στο ασθενοφόρο για να διακομιστεί στο «Έλενα».

Κρατά το κινητό και επικοινωνεί με τους δικούς της για να ανακοινώσει τα ευχάριστα. Στο βάθος βρίσκεται το νεογέννητο κοριτσάκι της στην αγκαλιά μιας γιατρού.

Τυλιγμένο μέσα σε κουβέρτες για να το κρατούν ζεστό, ενώ του βάζουν και μάσκα οξυγόνου.

«Εγώ δεν το ήξερα καν ότι ήμουν έγκυος. Την ημέρα που γέννησα, το ένιωσα. Ένιωσα έντονα πόνο», αναφέρει η γυναίκα.

– Δουλεύατε εκείνη την ώρα;

– Ναι, ήμουν στην πρωινή βάρδια.

Και κάπως έτσι, την ώρα που εργαζόταν ως καθαρίστρια, βρέθηκε να γεννά την κόρη της μέσα σε μια λεκάνη τουαλέτας στο KAT.

Σημειώνεται πως το πρόωρο μωράκι βγήκε μόλις χτες από τη θερμοκοιτίδα, ενώ τώρα θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι οι γονείς να ολοκληρώσουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και η κοινωνική λειτουργός να βγάλει το δικό της πόρισμα - κατόπιν εντολής εισαγγελέα.

#ΓΕΝΝΑ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ #ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ #ΓΙΑΤΡΟΙ #ΒΙΝΤΕΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα