Βίντεο - ντοκουμέντο από τον Κλείμαν με χειροπέδες στον ανακριτή: Η πρώτη του δήλωση

Ο Μπόρις Κλέιμαν βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στο γραφείο του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού 17χρονης Βελγίδας σε νυχτερινό κέντρο στο Κολωνάκι.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Βόλου Μπόρις Κλέιμαν έφτασε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στον ανακριτή με χειροπέδες, για να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού.

Στις πρώτες του δηλώσεις στα ΜΜΕ ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, εμφανίστηκε αισιόδοξος:

«Ελπίζω ότι θα αφεθεί ελεύθερος σήμερα. Όλα όσα λένε

είναι ψέματα», υποστήριξε, προσθέτοντας πως «ο Μπόρις είναι ήρεμος».

Από την πλευρά του, ο Κλέιμαν, σε δηλώσεις του πριν την είσοδό του στο γραφείο του ανακριτή αρκέστηκε να πει: «Όλοι μπορούν να δουν ότι δεν έχω κάνει τίποτα».

Σημειώνεται πως ο Ισραηλινός έχει καλέσει δύο μάρτυρες που ήταν μαζί του στο συμβάν, τον συμπάικτη του που επίσης αποπέμφθηκε από τον Βόλο αλλά και τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας.

"כולם יראו שלא עשיתי כלום": בוריס קליימן הגיע אזוק לדיון בהארכת מעצרו
כל העדכונים >>> https://t.co/5nBE0u9d2H pic.twitter.com/pfhFgnLeIY

— Sport5 (@sport5il) April 13, 2023

Το χρονικό της σεξουαλικής επίθεσης σε 17χρονη

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλε ανήλικη μαθήτρια από το Βέλγιο κατονομάζοντας ως δράστη τον γνωστό ποδοσφαιριστή Μπόρις Κλέιμαν.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης σε μπαρ στο Κολωνάκι όπου διασκέδαζε ο τερματοφύλακας του Βόλου μαζί με έναν συμπαίκτη του.

Περίπου στις 5 το πρωί, ο τερματοφύλακας, προσέγγισε την ανήλικη από το Βέλγιο, η οποία βρισκόταν σε παραπλήσιο τραπέζι, μαζί με την παρέα της - όλοι μέλη σχολικής εκδρομής.

Εκμεταλλευόμενος την κατάσταση της νεαρής κοπέλας και από την κατανάλωση αλκοόλ φέρεται να την οδήγησε σε έναν πριβέ χώρο του κλαμπ. Εκεί φέρεται ότι άρχισε να την θωπεύει και να την κακοποιεί σεξουαλικά με τα χέρια του, χωρίς την θέλησή της.

Ακολούθησε άγριος καυγάς και μετά την επέμβαση της αστυνομίας, η κοπέλα υπέδειξε στις Αρχές τον τερματοφύλακα ο οποίος και συνελήφθη. Τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν πρόκειται να παρουσιάσει σήμερα στον ανακριτή.

#ΜΠΟΡΙΣ_ΚΛΕΙΜΑΝ #ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ #ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΔΗΛΩΣΕΙΣ #ΚΟΛΩΝΑΚΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα