Βίντεο - ντοκουμέντο από τον Αλιάκμονα: Οι τελευταίες στιγμές της 29χρονης μητέρας με το μωρό στην αγκαλιά

Bίντεο - ντοκουμέντο απεικονίζει τις τελευταίες στιγμές της 29χρονης μητέρας που κρατά στην αγκαλιά της το 11 μηνών βρέφος στο κέντρο της Βέροιας.

Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας απεικονίζεται μία γυναίκα, η οποία έχει ένα μωρό στην αγκαλιά της, να περπατά στην οδό Θερμοπυλών στο κέντρο της Βέροιας την παραμονή Πρωτοχρονιάς, γύρω στις 14:40.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η 29χρονη μητέρα πήρε το παιδί της και έφυγε

με ταξί από το σπίτι της στον Σταυρό Ημαθίας γύρω στις 14:15 με προορισμό τη Βέροια.

Η απόσταση μέχρι εκεί, σύμφωνα με αναφορές, είναι γύρω στα 15 με 20 λεπτά.

Στη συνέχεια, ο οδηγός ταξί την άφησε στην οδό Θερμοπυλών, με την 29χρονη να πηγαίνει σε άλλη πιάτσα ταξί, όπου και επιβιβάστηκε σε άλλο όχημα με κατεύθυνση το φράγμα του ποταμού Αλιάκμονα.

Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο

«Εάν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα έσωζα το μωρό»

Το μεσημέρι της Τετάρτης η 29χρονη μητέρα - η οποία διώκεται για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για το θάνατο του βρέφους της στον Αλιάκμονα - κρίθηκε προφυλακιστέα, καθώς δεν κατόρθωσε να πείσει τον ανακριτή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Αντώνη Μπιδέρη, η 29χρονη ισχύριστηκε πως μετανιώνει για το ότι άφησε αβοήθητο το βρέφος όταν συνειδητοποίησε ότι βρίσκεται στα νερά του Αλιάκμονα,

Ο ανακριτής ωστόσο διέταξε την προσωρινή της κράτηση, ζήτησε να προσκομιστεί σχετικό βιντεοληπτικό υλικό (από όλη τη διαδρομή που διένυσε η γυναίκα), ενώ διέταξε και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Σημειώνεται πως η 29χρονη οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Βέροιας περί τις 11:00, υπό ισχυρή αστυνομική συνοδεία και μπήκε στο κτίριο από το υπόγειο γκαράζ.

Η απολογία της κράτησε συνολικά τρεις ώρες και επτά λεπτά:

«Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θέλω να είχα τότε βοηθήσει το παιδί μου. Δεν το σκότωσα εγώ, δε το έριξα στο νερό. Μπουσούλησε και έπεσε στο νερό χωρίς να το προσέξω», είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία της.

#ΑΛΙΑΚΜΟΝΑΣ #ΜΩΡΟ #ΒΡΕΦΟΣ #νεκρό #ΠΝΙΓΗΚΕ #ΒΙΝΤΕΟ_ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίντεο -, Αλιάκμονα, 29χρονης,vinteo -, aliakmona, 29chronis