Βασίλης Μαλούχος: Το ανείπωτο δράμα του ηθοποιού, η απώλεια των δύο γιων του μέσα σε εννέα χρόνια

Ένα ανείπωτο οικογενειακό δράμα βίωσε ο ηθοποιός Βασίλης Μαλούχος «χάνοντας» δύο γιους μέσα σε διάστημα εννέα χρόνων.

Η θλιβερή είδηση για την απώλεια του Βασίλη Μαλούχου σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο.

Όμως, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του, ο γνωστός ηθοποιός είχε επιδείξει τεράστιο σθένος και μεγάλη αξιοπρέπεια.

Δεν είναι ευρέως γνωστό ότι ο Βασίλης Μαλούχος

έχασε τους δυο γιους του μέσα σε εννέα χρόνια.

Μάλιστα, ο πρώτος του γιος, ο Μάριος «έφυγε» από τα ναρκωτικά. Έδινε επί χρόνια σκληρή μάχη για να απεξαρτηθεί, έχοντας πάντα στο πλευρό του τον πατέρα του.

Ο Βασίλης Μαλούχος, σε συνέντευξή του σε καθημερινή εφημερίδα, είχε πει: «Δεν ξέρω πώς ζω. Καμιά φορά αναρωτιέμαι, "γιατί όλα αυτά σε εμένα;"».

Ο Μάριος είχε κερδίσει τη μάχη με τα ναρκωτικά για τρία ολόκληρα χρόνια, όμως αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να πάρει τη ζωή του πίσω. Ηθοποιός και ο ίδιος, έχοντας ακολουθήσει τα χνάρια του αγαπημένου του πατέρα, έκανε μεγάλες προσπάθειες να επανέλθει στον επαγγελματικό του χώρο μετά την απεξάρτησή του. Δυστυχώς όμως βρήκε όλες τις πόρτες κλειστές...

Το δεύτερο ηχηρό χτύπημα για τον Βασίλη Μαλούχο ήρθε εννέα χρόνια μετά τον θάνατο του Μάριου, όταν πέθανε και ο δεύτερος γιος του, ο Αλέξανδρος, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο, σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας. Οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δεν θα τα καταφέρουν.

Ο τραγικός πατέρας, αν και βασανιζόταν μέχρι το τέλος από σοβαρά προσωπικά και οικονομικά προβλήματα, όσο σκληρά κι αν τον χτύπησε η μοίρα, πάντα πορευόταν με αξιοπρέπεια και ήθος.

#ΗΘΟΠΟΙΟΣ #ΘΑΝΑΤΟΣ #ΓΙΟΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα