Βασίλης Καρράς: Τα νεότερα για την υγεία του τραγουδιστή, γιατί χρειάστηκε να νοσηλευτεί (βίντεο)

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστή η είδηση ότι τραγουδιστής Βασίλης Καρράς αισθάνθηκε επί σκηνής μια έντονη αδιαθεσία και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Κρήτης όπου βρισκόταν για εμφανίσεις. Τι συνέβη με την υγεία του.

Ο Βασίλης Καρράς έκανε μία live εμφάνιση στο Ηράκλειο

Κρήτης και σύμφωνα με το mega ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στομάχι.

Ο τραγουδιστής ολοκλήρωσε την εμφάνισή του κι έπειτα πήγε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείου, με τους γιατρούς να κρίνουν πως θα έπρεπε να νοσηλευτεί και του έγινε εξονυχιστικός έλεγχος.

Ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Καρρά είναι καλή και βγήκε από το νοσοκομείο και πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται καθ’ οδόν προς Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το mega και τον δημοσιογράφο Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Χθες είχε live εμφάνιση στο Ηράκλειο της Κρήτης. Νοσηλεύεται μετά από ένα περιστατικό μετά από τη live εμφάνισή του. Εμείς μιλήσαμε με το περιβάλλον του Βασίλη Καρρά κι είναι καθησυχαστικό το ρεπορτάζ. Πράγματι ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στομάχι.

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή του και πήγε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί τον κράτησαν κι έγινε εξονυχιστικός έλεγχος. Έμεινε για αρκετή ώρα. Τα πολύ καλά νέα είναι πως αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο Βασίλης Καρράς οδεύει προς Θεσσαλονίκη, εκεί που είναι ο θεράπων γιατρός του και ξέρει το ιστορικό του. Όλα είναι καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα