Βασιλική Τρουφάκου: Το πάρτι για τα πρώτα γενέθλια του γιου της (Εικόνες)

«Ένας χρόνος μεγάλης ευτυχίας στο πλάι σου συμπληρώθηκε», γράφει για τον γιο της η Βασιλική Τρουφάκου.

Λίγο πριν αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη, η Βασιλική Τρουφάκου διοργάνωσε πάρτι για τα πρώτα γενέθλια του γιου της. Μαζί με τον σύντροφο της και μερικούς στενούς φίλους της, η ηθοποιός γιόρτασε αυτή τη σημαντική μέρα με τούρτα και παιχνίδια στο πάρκο.

Η Βασιλική Τρουφάκου, μάλιστα, δημοσίευσε

στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από το πάρτι που διοργάνωσε για τον γιο της. Την ανάρτηση της, η ηθοποιός συνόδευσε με μερικές τρυφερές ευχές.

«Λοιπόν, ακούστε ποιο είναι το θέμα τώρα… Εμείς εδώ και λίγες ώρες φτάσαμε Νέα Υόρκη… Και μέσα στις άγρυπνες ώρες του τζετ-λαγκ… Να, φωτογραφίες μας από το πάρτι μας!», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης της η Βασιλική Τρουφάκου.

Και συνεχίζει: «Αγόρι μου, Γρηγόρη μου, αγάπη της ζωής μου… Ένας χρόνος μεγάλης ευτυχίας στο πλάι σου συμπληρώθηκε. Σίγουρα, θα μπορούσες να κοιμάσαι καλύτερα, κατά τα αλλά, αλήθεια, στα μάτια μου είσαι τέλειος. Να είσαι ευτυχισμένος, να είσαι τυχερός, να είσαι ελεύθερος. Είσαι το φως κι η ευτυχία που με λούζει κάθε μέρα. Αυτά για την ώρα. Ευχηθείτε μας να μπορέσουμε να κοιμηθούμε λίγο. Τα υπόλοιπα σύντομα».

Δείτε τη δημοσίευση:

{https://www.instagram.com/p/DLC6KWyxcQ3/?utm_source=ig_embed&img_index=7}

#ΒΑΣΙΛΙΚΗ_ΤΡΟΥΦΑΚΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασιλική Τρουφάκου, Εικόνες,vasiliki troufakou, eikones