Κλήρωση Τζόκερ 1929: Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ

Τζόκερ: Τζακ ποτ και πάλι στην κλήρωση του Τζόκερ της Κυριακής (08/07)!

Πραγματοποιήθηκε η αποψινή κλήρωση του Τζόκερ (1928), που μοίραζε τουλάχιστον 1,5 εκατ. ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας. Στην κλήρωση σημειώθηκε νέο τζακ ποτ αφού δεν βρέθηκε τυχερός που να μαντέψει σωστά τους 5+1 αριθμούς.

Οι τυχεροί αριθμοί είναι οι: 1, 4, 5, 7, 36

Τζόκερ: 4

Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα της Πέμπτης ήταν οι: 10, 12, 17, 25, 33 και Τζόκερ ο αριθμός 1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βρέθηκαν

στη δεύτερη κατηγορία 4 επιτυχημένα δελτία που κερδίζουν από 14.696,94 ευρώ το κάθε ένα!

Τα Συστήματα Πλήρους Ανάπτυξης παίζονται επιλέγοντας περισσότερους από πέντε αριθμούς στο πεδίο των 45 αριθμών ή/και περισσότερους από έναν αριθμό ΤΖΟΚΕΡ στο πεδίο των 20 αριθμών.

Με τη χρήση συστημάτων πλήρους ανάπτυξης, πολλαπλασιάζεται ο αριθμός των στηλών με τις οποίες συμμετέχει ένας παίκτης σε μια κλήρωση, άρα και οι πιθανότητες επιτυχίας σε μια από τις κατηγορίες κερδών του παιχνιδιού.

Επιπλέον, σε περίπτωση επιτυχίας σε μια κατηγορία, μπορούν να προκύψουν πολλαπλές επιτυχίες/κέρδη και στις χαμηλότερες κατηγορίες.

Για να μάθετε περισσότερα σε σχέση με την ανάπτυξη στηλών στα Συστήματα Πλήρους Ανάπτυξης, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον αναλυτικό πίνακα:

Keywords
Αναζητήσεις
τζοκερ 1929
Τυχαία Θέματα