Τζόκερ κλήρωση 1892: Αντίστροφη μέτρηση για τα 600.000 χιλιάδες ευρώ του ΟΠΑΠ

Τουλάχιστον 600.000 θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ [Πέμπτη 04/03/2018- κλήρωση 1892] αφού στην προηγούμενη κλήρωση (1891) της Κυριακής βρέθηκε ένας τυχερός.

ΟΠΑΠ: Στην κλήρωση της Κυριακής [αρ. 1891] βρέθηκε ένας τυχερός που κέρδισε 1.250.636,61 ενώ βρέθηκαν τέσσερις (4) επιτυχίες , που η καθεμία κερδίζει το ποσό των 18.871,79.

Την ίδια στιγμή πανζουρλισμός επικρατεί στα πρακτορεία για τα εκατομμύρια που μοιράζει ο ΟΠΑΠ.

Για

να αυξήσουν οι παίκτες τις πιθανότητες να βρουν με επιτυχία τους τυχερούς αριθμούς του Τζόκερ, δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι υπάρχουν και τα συστήματα.

ΤΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ
Υπάρχουν 10 τυποποιημένα συστήματα, τα οποία προσφέρουν τη δυνατότητα να συμμετέχετε με λιγότερες στήλες και κόστος απ’ ότι θα συμμετείχατε αντίστοιχα με πλήρες σύστημα, επιλέγοντας το ίδιο πλήθος αριθμών. Παίζονται επιλέγοντας τον αντίστοιχο κωδικό συστήματος στο πεδίο «ΚΩ∆ΙΚΟΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ» που υπάρχει στο δελτίο του Τζόκερ.

Ο παραπάνω πίνακας έχει τις εξής πληροφορίες:
Κωδικός συστήματος: Είναι ο κωδικός του συστήματος που επιλέξατε και πρέπει να σημειώσετε επάνω στο δελτίο.Επιλεγμένοι αριθμοί: Το πλήθος των αριθμών που πρέπει να σημειώσετε επάνω στο δελτίο.Πλήθος στηλών: Το πλήθος των στηλών (5άρια) που δημιουργεί το σύστημα για την κλήρωση.

Ποσοστό 1ης κατηγορίας: Είναι η πιθανότητα να έχετε «πιάσει» το 5άρι, εφόσον οι 5 νικητήριοι αριθμοί είναι μέσα σε αυτούς που έχετε επιλέξει παίζοντας τοσυγκεκριμένο σύστημα.

Εγγύηση 2ης κατηγορίας: Ο αριθμός αυτός δείχνει πόσα 4άρια έχετε πιάσει σίγουρα, εφόσον οι 5 νικητήριοι αριθμοί είναι μέσα σε αυτούς που έχετε επιλέξει παίζοντας το συγκεκριμένο σύστημα και εφόσον δεν έχετε επιτυχία στην κατηγορία 5άρια.

Στήλες Πλήρους Ανάπτυξης: Το πλήθος των στηλών που θα δημιουργούνταν σε περίπτωση που επιλέγατε να παίξετε το αντίστοιχο σύστημα πλήρους ανάπτυξης.

Τα τυποποιημένα αφορούν μόνο την περιοχή 5 από 45, δηλαδή δημιουργούν πεντάδες οι οποίες στο τέλος συνδυάζονται με τους αριθμούς Τζόκερ που έχετε επιλέξει από το πεδίο των 20 αριθμών.

Έτσι, η 1η κατηγορία, της οποίας το ποσοστό πιθανότητας επιτυχίας αναφέρεται στον παραπάνω πίνακα, είναι το 5
και η δεύτερη το 4. Εφόσον έχει προβλεφθεί ο κληρωθέντας αριθμός Τζόκερ το 5 γίνεται 5+1 και το 4 γίνεται 4+1 κ.ο.κ.

ΠΩΣ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ
Η μείωση των στηλών γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο από το σύστημα καταχώρησης δελτίων. Το σύστημα αφαιρεί στήλες χρησιμοποιώντας τους λεγόμενους «Πίνακες Θέσεων Αριθμών» που είναι προκαθορισμένοι και ισχύουν
πάντα.

Μπορείτε κι εσείς να χρησιμοποιείτε τους «Πίνακες Θέσεων Αριθμών» για να εντοπίζετε μόνοι σας ποιοι είναι οι συνδυασμοί των 5 αριθμών που αντιστοιχούν στο τυποποιημένο σύστημα που έχετε επιλέξει και οι οποίοι συμμετέχουν στην κλήρωση.

Παράδειγμα:
Έστω ότι αποφασίζετε να παίξετε το τυποποιημένο σύστημα 45. Για να βρείτε τις πεντάδες με τις οποίες συμμετέχετε στην κλήρωση, τοποθετήστε τους 7 επιλεγμένους αριθμούς κατά αύξουσα σειρά στις θέσεις του πίνακα και δείτε ποιες είναι οι στήλες που προκύπτουν. ∆είτε την εφαρμογή του παραδείγματος στον πίνακα που ακολουθεί. Οι επιλεγμένοι 7 αριθμοί από το πεδίο των 45 αριθμών: 4

Keywords
Τυχαία Θέματα