Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Οι φωτογραφίες από τον υπέρλαμπρο γάμο τους (pics)

Χθες, Κυριακή 16 Ιουνίου παντρεύτηκαν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας.

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού την Κυριακή 16 Ιουνίου στον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Στην τελετή μπορεί να ήταν λίγοι και αγαπητοί φίλοι του ζευγαριού αλλά το στυλ και η λάμψη του μυστηρίου δεν χάθηκε. 

Μεταξύ των

καλεσμένων του ζευγαριού ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη Μαρέβα, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης και η σύζυγός του Πόπη Καλαϊτζή, ο Νίκος Χατζηνικολάου και η σύζυγός του Κρίστι Τσοκαλακάκη, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Στέλιος Παρλιάρος, ο Άδωνις Γεωργιάδης με την Ευγενία Μανωλίδου, η Εύα Αντωνοπούλου, η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη και άλλοι.

Κουμπάροι είναι το ζεύγος Ηλία Καντζούρη και Έμη Πανουσοπούλου. Ο Ηλίας αδερφικός φίλος του Βασίλη Κικίλια από το Πανεπιστήμιο, είναι προπονητής μπάσκετ στην ΑΕΚ, ενώ η σύζυγός του Έμη είναι μητέρα των δύο παιδιών τους, του Αλεξάνδρου και του Φώτη και καλή φίλη της Τζένης Μπαλατσινού. Στο μυστήριο χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφίας Γαβριήλ, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Κικίλια, με τον οποίο άλλωστε γνωρίζεται προσωπικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα