Τσίπρας: Στις 26 Μαΐου καταρρέει η απάτη Μητσοτάκη - Εκλογές στο τέλος της τετραετίας

Ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών θέτει τα διλήμματα των ευρωεκλογών, ενώ εμφανίζεται βέβαιος για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, επιμένοντας πως οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Ο κ Τσίπρας

υπογραμμίζει επίσης ότι στις 26 Μαΐου θα καταρρεύσει η απάτη του κ Μητσοτάκη και των πάντα πρόθυμων δημοσκοπικών εταιριών.

Εκλογές το φθινόπωρο

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε ακόμα ότι οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν με το τέλος της κυβερνητικής θητείας τον Οκτώβριο. Αναφερόμενος στον Βαγγέλη Μαρινάκη έκανε το εξής σχόλιο:

«Όσο περισσότερο μιλάει ο κ. Μαρινάκης, τόσο περισσότερο καταλαβαίνει ο κόσμος τι επιδιώκει και γιατί. Θα έλεγα μάλιστα ότι ως πραγματικός αρχηγός της ΝΔ δικαιούται από τον νόμο και διακαναλική πριν από τις εκλογές». Όσο για την «παρέμβαση», τέλος, του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος εκτίμησε ότι οι παροχές της κυβέρνησης θέτουν σε κίνδυνο τη δέσμευση για πλεόνασμα 3,5%, ο κ. Τσίπρας αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «πρόκειται για μία ακόμα αχαρακτήριστη παρέμβαση του κεντρικού τραπεζίτη».

Keywords
Τυχαία Θέματα