Τσίπρας: Η «σκληρή» Μπέτυ, ο «χάκερ» γιος του και η απόφαση για οικογένεια

Σε μια σπάνια συνέντευξη, πολύ διαφορετική από τις συνήθεις «βαριές», αμιγώς πολιτικού χαρακτήρα, που δίνει συνήθως, προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Ο κύριος Τσίπρας μίλησε για την προσωπική του ζωή και ιδιαίτερα

για την οικογενειακή με τη σύντροφο του Μπέτυ Μπαζιάνα και τους δύο γιους του, δείχνοντας, μάλιστα, να απολαμβάνει αυτό τον διαφορετικό ρόλο, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε.

«Ο μπαμπάς είναι στη βουλειά»

Καταρχάς , αποκάλυψε ότι έχει ένα πρόβλημα να θέτει όρια (και) με τα παιδιά και έτσι αυτό τον ρόλο τον παίζει η Μπέτι. Σε σχέση με το ιδιαίτερο της εργασίας του, επισήμανε ότι το βασικό πρόβλημα δεν είναι μόνο ο χρόνος, καθώς αντίστοιχη δυσκολία μπορεί να έχει και ένας μεταλλωρύχος, αλλά η έκθεση στη δημοσιότητα. Απαντώντας σε ερώτηση για το πόσο νωρίς είχαν αντιληφθεί οι γιοι του τον ρόλο του, απάντησε πως από πολύ νωρίς, διηγούμενος ότι ο μεγάλος του γιος είχε ταυτίσει τη δουλειά με τη βουλή και για αυτό έλεγε ότι «ο μπαμπάς είναι στη βουλειά». Ανέφερε, ακόμη, ότι ο ίδιος έχει αναλάβει στον οικογενειακό καταμερισμό εργασίας το πρωινό ξύπνημα των παιδιών… και τελικά η Μπέτι τον κατηγορεί ότι τα παιδιά πάνε διαρκώς καθυστερημένα στο σχολείο

«Η μάχη είναι σκληρή γιατί η Μπέτυ είναι σκληρή»

Επίσης, παραδέχθηκε, πως η διαρκής μάχη που δίνουν με τη σύντροφο του ως γονείς, αλλά τη χάνουν, είναι με τις οθόνες, όπως αντίστοιχα χάνεται και η μάχη υπέρ των βιβλίων. Εκμυστηρεύτηκε, δε, ότι στο σπίτι δεν υπάρχει τηλεόραση, καθώς, ο μικρός τους γιός έχει αποδειχθεί ικανότατος χάκερ και κατάφερε και ξήλωσε το σύστημα ρυθμιστή της τηλεόρασης, το οποίο ανακαλύφθηκε αργότερα θαμμένο σε γλάστρα... Γενικά, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε με έμφαση στον δυναμικό χαρακτήρα της συντρόφου του, κάνοντας, για παράδειγμά, πλάκα για τη μάχη για τις οθόνες, πως είναι σκληρή, «γιατί είναι σκληρή και η Μπέτυ». Αυτό στο οποίο έχει, πάντως, πατήσει πόδι, είναι το να τον ακολουθήσουν στις αθλητικές προτιμήσεις οι δύο γιοί, καθώς ο ίδιος είναι δηλωμένος Παναθηναϊκός ενώ αυτή Ολυμπιακός.

{https://www.tiktok.com/@dnews.gr/video/7225888725107002650}

Ψαροντούφεκο, F16 και παιδικά πάρτι

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε και στο πως του αρέσει να περνά τον προσωπικό του χρόνο, εξηγώντας ότι καθημερινά βγάζει την Κάρμεν βόλτα (το Κανίς της οικογένειας) και σχεδόν κάθε μέρα πηγαίνει για τρέξιμο. Σε σχέση με το συνήθειο του ψαροντούφεκου, που κάνει περίπου 10 χρόνια, παραδέχθηκε ότι δεν είναι καλός ψαράς, αλλά ότι του αρέσει πολύ η διαδικασία να ξεχνιέται στο βυθό. Ως την πιο συγκλονιστική εμπειρία τέτοιου χαρακτήρα (αδρεναλίνης) που είχε ποτέ αποκάλυψε ότι ήταν όταν βρέθηκε σε F16 και το πήρε για λίγο στα χέρια του. Σε σχέση με τις συνήθειες που έχουν με την κυρία Μπαζιάνα, ξεχώρισε ότι είναι πολύ σινεφίλ και πως τους αρέσει πολύ το θέατρο, αλλά και να τρώνε έξω με φίλους. Επίσης ανέφερε ότι τα τελευταία χρόνια, δε, έχουν γίνει φίλοι με γονείς φίλων των παιδιών τους και ότι νιώθει ευχάριστα να πηγαίνει στα παιδικά πάρτι, καθώς τον βοηθάει να ζήσει για λίγο ως πραγματικός άνθρωπός.

Αποφασίσαμε να κάνουμε παιδιά όταν μάθαμε για την αρρώστια της μητέρας της Μπέτυς

Κατά το δεύτερο και τρίτο μέρος της εκπομπής, οι μοναδικές πολιτικές αναφορές που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν, πρώτον, για την ανάγκη ενίσχυσης του ΕΣΥ, με αφορμή τον πολυετή αγώνα της μητέρας της Μπέτις με τον καρκίνο (που κράτησε 14 χρόνια ενώ οι γιατροί προέβλεπαν μόλις 3-4 χρόνια ζωής), αποκαλύπτοντας ότι αναγγελία της αρρώστιας από τους γιατρούς ήταν ο βασικός λόγος που είχαν αποφάσισαν με τη σύντροφο του να κάνουν παιδιά. Δεύτερον, ο απερχόμενος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε για το γυναικείο ζήτημα, επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 50% γυναίκες στα ψηφοδέλτια του, αλλά και τη σημασία στήριξης των εργαζόμενων γυναικών με επίδομα τέκνου έως τα 24 χρόνια και δωρεάν βρεφονηπιακούς σταθμούς για όλα τα παιδιά.

#ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ #ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ_ΤΣΙΜΙΤΣΙΛΗ #ΜΠΕΤΥ_ΜΠΑΖΙΑΝΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσίπρας, Μπέτυ,tsipras, bety