Τσίπρας: Εθνική καπηλεία η μετατροπή της αγοράς των Rafale σε κομματικό σποτ

«Πυρά» στην κυβέρνηση και ειδικότερα στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας για το βίντεο που ανάρτησε ο πρωθυπουργός σχετικά με την «υποδοχή» των Rafale.

Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει λόγο για «κομματικό σποτ» και «εθνική καπηλεία» με αφορμή το βίντεο όπου παρουσιάζονται τα πρώτα ελληνικά

Rafale της ¨Πολεμικής Αεροπορίας και στο τέλος εμφανίζεται το λογότυπο της ΝΔ.

«Κανένα κόμμα ποτέ στη σύγχρονη ιστορία του τόπου δεν μετέτρεψε αγορά εξοπλισμών με χρήματα του ελληνικού λαού, που μάλιστα δεν περισσεύουν, σε κομματικό σποτ», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Twitter.

«Ντροπή και εθνική καπηλεία…», προσθέτει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Κανένα κόμμα ποτέ στη σύγχρονη ιστορία του τόπου δε μετέτρεψε αγορά εξοπλισμών με χρήματα του ελληνικού λαού, που μάλιστα δεν περισσεύουν, σε κομματικό σποτ.
Ντροπή και εθνική καπηλεία… pic.twitter.com/Aux7ynoW6x

Αλέξης Τσίπρας - Alexis Tsipras (@atsipras) January 19, 2022

Σημειώνεται ότι χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ανεβάσει στα social media ένα βίντεο σχετικά με την άφιξη των πρώτων Rafale στη χώρα μας, γράφοντας λακωνικά το εξής: «Έρχονται»

Την ανάρτηση του πρωθυπουργου συνοδεύει ένα βίντεο με μουσική υπόκρουση, το οποίο δείχνει στο πρώτο καρέ την αποκάλυψη του αυτοκόλλητου της ελληνικής σημαίας στα γαλλικά υπερόπλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα