Τσίπρας από Πάτρα: «Η απάντηση θα είναι η μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ»

«Ήρθε η ώρα του λαού» αναφέρει από την Πάτρα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας από το κλειστό γήπεδο «Απόλλωνα» στην Πάτρα,

τόνισε πως έχει έρθει πλέον «η ώρα του λαού».

«Ήρθε η ώρα του λαού. Η κυβέρνηση της ακρίβειας, η κυβέρνηση των ανισοτήτων, των υποκλοπών και των εκβιασμών, η κυβέρνηση της διαφθοράς και της εκτροπής ήρθε η ώρα να κριθεί από τον ελληνικό λαό».

Στη συνέχεια, τόνισε το «πάθος» και η «αποφασιστικότητα» του κόσμου, που βρίσκεται στο στάδιο, αντικατοπτρίζει «όχι μόνο τη "δυνατότητα" του ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει στις επερχόμενες εκλογές, αλλά ότι βρίσκεται ήδη "μπροστά στις μεγάλες ευθύνες" που του δώσει ο λαός για να "βγάλει τη χώρα από το τέλμα που έχει οδηγηθεί τα τελευταία 3,5 χρόνια"».

Μετέπειτα, αντιδρώντας σε σύνθηκα κατά της Νέας Δημοκρατίας, σχολίασε πως:

«Όποιος ξέχασε, θυμήθηκε και έμαθε, έμαθαν οι νεότεροι τί σημαίνει η δεξιά του κ. Μητσοτάκη. Ήρθε η ώρα να απαντήσει ο κάθε πολίτης, ό,τι κι αν ψήφισε στις τελευταίες εκλογές, στο δίλημμα που επιτακτικά βάζει η ίδια η ζωή και η πραγματικότητα: Δημοκρατία, ή Νέα Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, ή Μητσοτάκης».

Εμφανίστηκε, τέλος αισιόδοξος για το αποτελέσματα αυτού του «διλήμματος»: «Η απάντηση που θα δώσει ο λαός θα είναι συντριπτική. Η απάντηση θα είναι Δημοκρατία. Η απάντηση θα είναι Δικαιοσύνη. Η απάντηση θα είναι η μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις εκλογές, όποτε και αν αποφασίσουν να στήσουν τις κάλπες. Ο εφιάλτης που ζούμε ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια θα φτάσει στο τέλος του. Η δημοκρατία, το κράτος Δικαίου, η Δικαιοσύνη θα επιστρέψουν σε αυτόν τον τόπο».

#ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ #ΣΥΡΙΖΑ #ΠΑΤΡΑ #ΟΜΙΛΙΑ #ΟΜΙΛΙΑ_ΤΣΙΠΡΑ #ΕΚΛΟΓΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσίπρας, Πάτρα, ΣΥΡΙΖΑ,tsipras, patra, syriza