Τρόμος για Τζόρτζεβιτς: Διάρρηξη στο σπίτι του ενώ ήταν μέσα με τη σύζυγο του

Στιγμές τρόμου για τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και τη σύζυγό του, καθώς διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού. Ο πρώην άσος παραλίγο να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να διαφύγουν... άφησαν κάποια κοσμήματα που είχαν αρπάξει.

Βράδυ τρόμου πέρασε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και η σύζυγός του, καθώς διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του. Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού

παραλίγο να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην άσος διαπίστωσε ότι στο σπίτι του είχαν μπει διαρρήκτες και λίγο έλειψε να έρθει σε επαφή μαζί τους. Οι δράστες μόλις κατάλαβαν ότι θα έπεφταν πάνω στους ιδιοκτήτες τράπηκαν σε φυγή. Τους έπεσαν, μάλιστα, και κάποια κοσμήματα, που μόλις είχαν αρπάξει.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού κατήγγειλε άμεσα στις αρχές τη διάρρηξη και περιέγραψε στους αστυνομικούς τι συνέβη.

Από την μέχρι τώρα έρευνα προκύπτει ότι οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι παραβιάζοντας μια μπαλκονόπορτα και αμέσως μετά άρχιζαν να ψάχνουν παντού για χρήματα και κοσμήματα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής πήγε και κατήγγειλε την κλοπή στο τμήμα ασφαλείας Βούλας και περιέγραψε όλες τις στιγμές που έζησε με τη σύζυγο του όταν κατάλαβαν ότι κάποιοι είχαν κάνει διάρρηξη στο σπίτι τους.

Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και την σύζυγο του ενώ αναζητούσαν υλικό από κάμερες ασφαλείας που να έχουν καταγράψει τους διαρρήκτες αλλά ίσως και το όχημα διαφυγής τους. Επίσης έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια δείγματα από υλικό που συνέλεξαν πάνω σε αντικείμενα που πέταξαν οι δράστες μήπως εντοπιστούν dna και αποτυπώματα αν και οι Aρχές εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι οι διαρρήκτες είναι σεσημασμένοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα