Τρόμος για 18χρονη στον Ασπρόπυργο: Προσπάθησε να τη βιάσει 65χρονος

Με τραύματα στο κεφάλι και στο αριστερό χέρι, εντοπίστηκε τα ξημερώματα (27/3) λίγο μετά τις 3, στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, από άνδρες της ΟΠΚΕ, μια 18χρονη, η οποία κατήγγειλε την απόπειρα βιασμού της.

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 18χρονη κοπέλα από τον Ασπρόπυργο, η οποία κατάφερε να γλιτώσει τον βιασμό, όταν τα ξημερώματα της Δευτέρας (27.3.2023) ένας 65χρονος άντρας απειλώντας την προσπάθησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά.

Τραυματισμένη στο κεφάλι και χτυπημένη στο αριστερό της χέρι εντοπίστηκε να περπατάει στην Λεωφόρο Νάτο στον Ασπρόπυργο στις 03:10 τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/3) μια κοπέλα μόλις 18 ετών.

Όπως είπε στους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ που την εντόπισαν, ένας 65χρονος προσπάθησε να την βιάσει και όταν αντιστάθηκε την χτύπησε με κάποιο αντικείμενο στο πρόσωπο και το χέρι.

Η 18χρονη οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου, μαζί με την 55χρονη μητέρα της.

Συνελήφθη ο δράστης

Από τις έρευνες των αστυνομικών, λίγη ώρα αργότερα στις 4:45 τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο φερόμενος δράστης εντοπίστηκε στη Νέα Ζωή και συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού.

#ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΤΡΟΜΟΣ #ΕΛΑΣ #65ΧΡΟΝΟΣ #18χρονος
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρόμος, 18χρονη, Ασπρόπυργο, Προσπάθησε, 65χρονος,tromos, 18chroni, aspropyrgo, prospathise, 65chronos