Η ανάρτηση Κασίγιας στο Twitter ότι είναι γκέι και η ανακοίνωση ότι του χάκαραν τον λογαριασμό

«Είμαι γκέι», έγραψε στο Twitter ο Ίκερ Κασίγιας, αλλά όπως φαίνεται, η ανάρτηση δεν ε΄γινε από τον ίδιο αλλά από χάκερς

Μία ανακοίνωση για την σεξουαλικότητά του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter δημοσίευσε ο Ίκερ Κασίγιας.

Ο τερματοφύλακας αποκάλυψε πως είναι γκέι. Μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικα: Ελπίζω να με σεβαστείτε, είμαι γκέι, καλή εβδομάδα.

Πάντως, ο επίσης σπουδαίος ποδοσφαιριστής με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ, σχολίασε χιουμοριστικά ότι ήρθε η ώρα να αποκαλύψει την ιστορία τους.

Το Τweet ανέβηκε στις 15:10 ώρα Ελλάδας και σβήστηκε περίπου στις 16:40, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ακόμα ο λόγος.

Το συγκεκριμένο μήνυμα εμφανίστηκε μόνο στο λογαριασμό Twitter του Κασίγιας και όχι στα υπόλοιπα κοινωνικά μέσα δικτύωσης που χρησιμοποιεί, με συνέπεια να προκληθούν ερωτήματα στον Τύπο της χώρας σχετικά με το τι μπορεί να προκάλεσε εξ αρχής την εμφάνισή του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, το φιλικό του περιβάλλον υποστήριξε ότι ήταν ένα «αστείο», γεγονός που προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερες αντιδράσεις, καθώς από πολλούς θεωρήθηκε ως υποτιμητικό ή ακόμα και ομοφοβικό σχόλιο από τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζεται πως ο Ίκερ Κασίγιας ήταν παντρεμένος με την αθλητικογράφο Σάρα Καρμονέρο από το 2016 και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Πέρυσι, τον Μάρτιο ανακοινώθηκε πως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

#ΙΚΕΡ_ΚΑΣΙΓΙΑΣ #ΓΚΕΙ #ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ #ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ #ΙΣΠΑΝΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα