Τροχαίο στη Μακρακώμη: Νεκρός ο οδηγός - Σε κρίσιμη κατάσταση η αδερφή του

Την τελευταία πνοή άφησε στο νοσοκομείο της Λαμίας ένας άνδρας μετά το τροχαιο που σημειώθηκε το πρωί στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου στην παράκαμψη της Μακρακώμης.

Ο άτυχος ηλικιωμένος υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του, ενώ η αδερφή του, συνοδηγός στο αυτοκίνητο, έχει τραυματιστεί σοβαρά και οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 8 και μισή το πρωί.

Στην BMW που κινούνταν προς Καρπενήσι, επέβαιναν 4 άτομα που πήγαιναν σε κηδεία

στη Γρανίτσα.

Στο Hyundai επέβαιναν 2 άτομα.

Το ατύχημα σημειώθηκε στην διασταύρωση Μακρακώμης – Σπερχειάδας. Ο ηλικιωμένος οδηγός του Hyundai που κινούνταν στο ρεύμα προς την Λαμία, επιχείρησε να στρίψει προς την Μακρακώμη.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά ο οδηγός και η συνοδηγός του Hyundai, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λαμίας. Δυστυχώς όμως η εξέλιξη δεν ήταν καλή για τον 84χρονο άνδρα.

Πιο ελαφρά τραυματίστηκαν οι 4 επιβάτες του άλλου οχήματος.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί του Α.Τ. Σπερχειάδας και πυροσβέστες της Π.Υ. Μακρακώμης, οι οποίοι μάλιστα χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν 4 από τους 6 τραυματίες.

Τοπικοί παράγοντες πολλές φορές έχουν καταγγείλει την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου δρόμου. Με δήλωση του στο Star Κεντρικής Ελλάδας ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Μακρακώμης Γιάννης Καλοπίτας τονίζει πως έχουν γίνει κακοτεχνίες.

Πηγή: tvstar

Keywords
Τυχαία Θέματα