Τροχαίο δυστύχημα στο Κορωπί: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που έκανε τη μοιραία προσπέραση

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των επιχειρήσεων που βρίσκονται κατά μήκος της Λ. Κορωπίου Μαρκοπούλου, όπου το πρωί της Παρασκευής (17/5) σημειώθηκε το τροχαίο με τους δύο νεκρούς, συγκέντρωσε η Τροχαία, προκειμένου να διαπιστώσει τα αίτια της τραγωδίας.

Σημειώνεται πως νεκροί είναι ο οδηγός του φορτηγού, 54 ετών και ο 35χρονος συνοδηγός. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Mesogianews, στο δυστύχημα είχε εμπλοκή και τρίτο όχημα. Συγκεκριμένα ένα μικρό επιβατικό, με κατεύθυνση από το Κορωπί προς το Μαρκόπουλο, επιχείρησε προσπέραση σε προπορευόμενα

οχήματα και εν συνεχεία στο μοιραίο βυτιοφόρο.

Ο οδηγός που εμπλέκεται στο τροχαίο, χθες (21/5), προσήχθη και ανακρίθηκε. Εργάζεται στην περιοχή που έγινε το τροχαίο και οδηγούσε ένα Toyota Yaris, χρώματος ασημί ή άσπρο.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ο οδηγός του βυτιοφόρου φρέναρε και το επικαθήμενο βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα και παρέσυρε το φορτηγό ψυγείο ή ο οδηγός του φορτηγού έκανε ελιγμό αλλά οι δεξιές ρόδες πάτησαν εκτός οδοστρώματος, (συγκεκριμένα έπεσε σε μία χωμάτινη λακκούβα που βρίσκεται εκεί) και έχασε τον έλεγχο.

Λόγος λοιπόν γίνεται για έναν 40χρονο ιδιωτικό υπάλληλο, Ελληνικής υπηκοότητας αλλά κατόχου ολλανδικού διαβατηρίου. Όπως έγινε γνωστό ο άνδρας προσήχθη αλλά δεν συνελήφθη λόγω της παρέλευσης του αυτοφώρου. Οι αστυνομικοί εξέτασαν το αυτοκίνητο του 40χρονου, το οποίο δεν φέρει ίχνη τροχαίου, όμως από το υλικό που έχουν συγκεντρώσει αστυνομικοί ο άνδρας φαίνεται να κάνει αρκετές επικίνδυνες προσπεράσεις.

Κατά την ανάκρισή του, αρχικά αρνήθηκε ότι είχε εμπλακεί στο δυστύχημα, ωστόσο όταν οι αστυνομικοί της Τροχαίας τού έδειξαν τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει, το παραδέχθηκε.

Έπειτα από αυτήν την εξέλιξη θα αποζημιωθούν οι οικογένειες των θυμάτων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα