Τραγωδία στο Νοσοκομείο Νίκαιας: Για 30 ευρώ έχασε τη ζωή της η νοσοκόμα

Για την τραγική κατάληξη που είχε η νοσοκόμα που πήδηξε από το παράθυρο του νοσοκομείου Νίκαιας, το Σάββατο το πρωί, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο της υπηρεσίας φύλαξης, μίλησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

«Δυστυχώς ένας άνθρωπος για 30ευρώ έχασε τη ζωή του σε ένα δημόσιο νοσοκομείο», δήλωσε συγκλονισμένος στο protorhema.gr, ο κ.Γιαννάκος.

«Ήταν παράνομη αποκλειστική νοσοκόμα σε ασθενή. Το πρόβλημα των παράνομων αποκλειστικών δεν λύνεται ούτε με βία και τρομοκρατία κάτι στο οποίο μπορεί να διαπιστώσει

κανείς από την εγκύκλιο την οποία υπογράφει ο αναπληρωτής Υπουργός σχετικά με τον περιορισμό αυτού του φαινομένου, θα πρέπει να γίνεται έλεγχος από το νοσηλευτικό προσωπικό που δεν είναι καμία αρμοδιότητά τους και από τη φύλαξη του νοσοκομείου.

Η φύλαξη του νοσοκομείου δεν επαρκεί να κάνει αυτή τη δουλειά για να περιορίσει το φαινόμενο. Τα νοσοκομεία χρειάζονται το απαραίτητο προσωπικό προκειμένου να συστήνεται η απομάκρυνση ανθρώπων οι οποίοι δεν έχουν καμία δουλειά και καμία άδεια να βρίσκονται δίπλα στους ασθενείς», είπε o κ. Γιαννάκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τραγωδία, Νοσοκομείο Νίκαιας,tragodia, nosokomeio nikaias